2777
2789
عنوان

اکسم که بلاکم کرده بود

202 بازدید | 16 پست

اکسم که بهش تو اینستا پیام دادم و یهو زد از تلگرام و واتساپ و اینستا بلاکم کرد

ولی من نکردم

حالا دیشب بطور اتفاقی توی تلگرام دیدم آنبلاک کرده 

شمارشو دوباره ذخیره کردم دیدم واتساپ هم آنبلاک کرده و علاوه بر اون شمارم رو هم دوباره سیو کرده ولی من دوباره شمارشو پاک کردم

بنظرتون هدفش چیه از اینکارا؟

(البته اینستا هنوز بلاکم)

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ذهنمم بیرونهمیگم دیشب خیلییییییی اتفاقی متوجه این موضوع شدم

تا وقتی مدام داری چکش می‌کنی چطوری از ذهنت بیرون رفت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چجوری ؟بعد چند مدت خوب شدی

ببین رابطه ما از برج 10 که تموم شد کلا . هیچکدوم کات نکردیم فقط دیگه بهم پیام ندادیم آخرین پیامو اون داده بود و منم چند روز بعد سین زدم و جوابشم ندادم دیگه همینجوری موند تا هفته آخر اسفند بهش پیام دادم که بگم بیا آنفالو کنیم همو و اینا که اول تلافی کار خودمو درآورد و سین زد و جواب نداد ولی من دوباره بهش پیام دادم که دیدم بلاکم کرده از همه جا

واقعیتش چون از چشمم افتاده بود 

رفتاراش باهام جوری نبود که باید باشه واسم تایم نمیذاشت و.... منم قیدشو زدم

الانم کوچکترین حس و حالی نسبت بهش ندارم اون چند روز اول که بلاکم کرده بود خیلی عصبی و ناراحت بودم چون از بلاک شدن متنفرم ولی خب بعد دیگه اوکی شد

تا وقتی مدام داری چکش می‌کنی چطوری از ذهنت بیرون رفت

بابااااااااااااااا مدام دارم چکش میکنم؟؟؟؟؟؟

میگم دیشب خیلی اتفاقی متوجه شدم

رفتم تنظیمات تلگرامم که ببینم کیا اجازه دارن شمارمو ببینن یهو دیدم اعع آنبلاکم کرده

خیلی خوبه ک قوی هستی

قربونت

ولی خب خدایی اون دوماه خیلی فکرم درگیرش بود ناراحت بودم و ....

ولی نه از اون

بیشتر از دست خودم 

که گول ظاهرش رو خوردم و اجازه دادم وارد زندگیم بشه