2777
2789
عنوان

به نظرتون برای خودش میخواد یا قرض

191 بازدید | 17 پست

دوستم گفته کتابت میاری بخونمش؟

تازه چند ماهه باهاش اشنا شدم زیاد نمیشناسمش

رمان هستش

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کتابتو بیامرزه. اونایی که کتاب می گیرن یا نمیارن یا درب و داغون میارن. چون کتاب قیمتی نداره اونی که دلش نمیاد بخره اصولا یه جور آدمایی هستن که بیخیالن و نمی تونم دقیقا بگم ولی کتابو اگر برات بیاره پاره پوره و کثیف میاره به احتمالا خیلییییی زیاد مگر استثنا باشه.

ازش ودیعه بگیر یاگرو بگیر

الان بهش گفتم توهم فلان کتابت رو بیار

ولی میدونم که ادم مسئولیت پذیری نیست

و دلم نمیخواد به کتاب آسیب بزنه چون زخم خورده ام... ولی اهل کتاب خوندن هستش 

ولی بهش بگو یادگاری از طرف یه دوسته بعد اینکه خوندی برام بیارش

میدونه که خودم خریدم

منم بهش گفتم فلان کتابت بیار برات پس میارم اونم گف باشه دیگه حرفی نزد:/

خدا کتابتو بیامرزه. اونایی که کتاب می گیرن یا نمیارن یا درب و داغون میارن. چون کتاب قیمتی نداره اونی ...

اره خودم هم تجربه اش داشتم دوران دبیرستان کتاب قرض دادم وقتی اورد اصلا جلدش نبود

ولی خب به خودم میگم که اون موقع سن مون کم بود و الان ادم بالغی هستیم و اهل کتاب خوندن ولی الان خودش میگه یک عالمه کتاب نخونده دارم:)

و اینم میدونم ادم مسئولیت پذیری نیست به خاطر همین گفتم فلان کتابت رو بیار منم بخونم و پس میارم گقت باش ولی حرفی نزد که کتابم پس میاره

کتابم گرون خریدم ارزون کجا بود دیگه همه دیگه قیمتا نجومی😭

ببین میمونه پیشش و پس نمیاره بگو خالم ازم قولشو گرفته میدم به اون

آدم سهل انگاری هست میدونم 

یک مدت گذشت نیاورد میگم قول فلانی دادم هان؟خوبه؟

چقدر گذشت بگم بهش؟

اره خودم هم تجربه اش داشتم دوران دبیرستان کتاب قرض دادم وقتی اورد اصلا جلدش نبودولی خب به خودم میگم ...

خب اره ولی نسبتا ارزونه. حالا فکر نکن اگر آدم ها بزرگتر می شن یعنی قرار هست کتابتو سالم به دستت برسونه. بپیچونش عزیزم.

خب اره ولی نسبتا ارزونه. حالا فکر نکن اگر آدم ها بزرگتر می شن یعنی قرار هست کتابتو سالم به دستت برسو ...

بله درست میگید

دختر خوبی هستا ولی میدونم آدم سهل انگاری هست و از یک طرف هم میگم عیب نداره بخشنده باید باشم کمی ولی حیفم میاد خودم موقع خوندنش مثل پر قو باهاش برخورد کردم این کتاب رو واقعا دوستش دارم

و نمیدونم چیکار کنم الان ،دختر خوبیه عذاب و وجدان هم دارم از طرفی و از طرفی میگم رو این کتاب حساسم حتی یک کاغذش نمیخوام تا بخوره

اگه فردا اون کتابی که قولم داده بود رو اورد بهش میدم اگه نه نمیدم حتی یادش هم نمیندازم 

گفتم فردا صبح یادآوریم کن وقتی میام پیشت اگه چیزی نگف کلا نمیبرم