2777
2789
این دیگه عجیبه  یعنی برا خودشون همیشه دسر وژله سر سفره میذاره که اماده داره  یا انقد مهم ...

بخدا.برای خودشون همیشه درست میکنه چن تا چن تا تو یخچال.دیگه هرکی میره خونشون نصیبشون میشه.اونم نه ژله ساده...با کلی تزئین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ عنوان غذای تکراری درست نمیکنه برای خودشون و منوی غذاشون کاملا متنوعه.همشونم عالی درست میکنه

منوشو بگیر به ما هم بده 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

عروستون کجاییه ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
این تعریفی هم ک شما کردی نشون از مهربونی و قلبه پاکته ب نظرم 😊

لطف داري به من عزيز دل 😍😍😍

ولي خيلي حس خوبي بهم دست داد كه استارتر از هر زن داداشي يه خصوصيت خوبو انتخاب كرده

كاش ما هممون در برابر هم به جاي بديها خوبيها رو ببينيم ❤️❤️❤️

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

خیلی به مهمونش اهمیت میده.مثلا میدونست شوهر من قلیه ماهی دوست داره ولی من ماهی دریا نمیخورم یه شب دعوتمون کرد خونشون برای شوهرم قلیه درست کرده بود برای من قزل شکم پر.با سالاد ماکارونی و الویه و ژله و ....