2777
2789

حدود دوازده سال پیش از نامزدم بخاطر یکسری مسائل با وجود اینکه خیلی زیاد دوسش داشتم جدا شدم

بعد ده سال باز باهم روبرو شدیم و از اول شروع کردیم ب صحبت کردن ولی یهو منو ول کرد و رفتش 

منم بعد از رفتنش بیشتر از سابق بهم ریختم و دیگه نمیتونم جدا ازش بمونم خیلی بی‌تابی میکنم

حتی بهش هم گفتم فقط در جوابم گفت انقدر برام ارزشمندی ک نمیخوام کنارم آزار ببینی اذیت بشی 

تورو خدا کمکم کنید راهنماییم کنید فراموشش کنم یا مثل این دوازده سال منتظرش باشم بازم😭😭

هرمشکلی یک راه حلی داره پس اصلا نگرانی داشتن اشتباه هست برای حل پیگیری داره نه فکر کردن شلوغ شدن افکارتون ، شما سرفرصت حضوری پیش سه تا مشاور خانواده برین میشه همشون سه جلسه وهزینه ای هم نمیشه ولی کلی به نتیجه ها وراهکارهاش میرسین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نامزدت بود؟

چون خودم عاشق شدم میفهمم چقدر می‌تونه سخت باشه که بیخیالش شی...

ولی یه مدت صبر کن ببین خودش برمیگرده خودش آدم میشه یا نه...

یا میتونی باهاش حرف بزنی و ازش سوال کنی و بفهمی واقعا به خاطر این میخواد بره یا یه نفر دیگه پیدا کرده؟

از حرف زدنش معلوم میشه دیگه 

انشالله خدا به سمت راه درست هدایتت کنه و دلت اروم بشه

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

واقعا نامزدت بود؟چون خودم عاشق شدم میفهمم چقدر می‌تونه سخت باشه که بیخیالش شی...ولی یه مدت صبر کن بب ...

بله عقد کرده بودیم اون موقع جفتمون ب آرومی الان نبودیم واسه آزار ندادن همدیگه من تصمیم ب جدایی گرفتم

اما نمیدونستم ک نمیتونم بعد از دوازده سال فراموش کنم 

دوسال پیش وقتی ک باهم از اول صحبت کردیم دیدم از اونچه ک فکر میکردم بیشتر دوسش دارم و دیگه تحمل جدایی ندارم

دیگه نمیبینمش رفته ازین کشور

حذفش کنید از احساس و افکارهاتون هدف های فردا هاتون برسین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بله عقد کرده بودیم اون موقع جفتمون ب آرومی الان نبودیم واسه آزار ندادن همدیگه من تصمیم ب جدایی گرفتم ...

درک میکنم عزیزم بعضی آدم ها صد سالم بگذره صد تا بدی هم بکنن فراموش نمیشن 

ولی وقتی اون نخواد نمیشه بعدشم فاصله زیادی افتاده از آخرین باری که با هم بودید این فاصله ها خوب نیست هر چند همه چیز دست خداست اگه قسمتتون همدیگه باشه ۳۰ سال دیگه هم باشه باز به هم می‌رسید 

بنظرم همه چیو رها کنید بدید دست خدا بهترین تصمیم همینه و زیاد هم ذهنتونو درگیر نکنید

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍