2777
2789
عنوان

رنگ مو فانتزی

494 بازدید | 13 پست

ی سری رنگ مو هستن مثلا قرمز وقتی یکی دوبار  میشوری قهوه ای میشه و قهوه ای می مونه. از اونا نمیخوام

ی رنگ فانتزی میخوام ک با شستن کامل از بین بره و رنگ موی مشکی خودم بمونه

اسپری یا پودری سراغ دارید معرفی کنید

سپاس

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  
مگه برای رنگ فانتزی نباید مو دکلره باشه؟

نه ی سری اسپری و شامپو هستن ک نیاز ب دکلره نداره

میخوام بدونم کسی استفاده کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من استفاده کردم دکلره نکردم با سه صفر به پایه رسوندم بعدش شامپو رنگساژ گذاشتم یه هفته میمونه بعد پاک میشه سه صفر زیر مو میمونه اسپری هم هست اونم باید رو‌موهات حالت تافت برنی تا خشک شه سشوار بگیری روش که رنگش ثابت بمونه بعد شستشوپاک میشه

گلم من استفاده کردم دکلره نکردم با سه صفر به پایه رسوندم بعدش شامپو رنگساژ گذاشتم یه هفته میمونه بعد ...

آها آره اما نمیخوام از رنگ و اکسیدان استفاده کنم میخوام ی تنوع کوچولو بدمو بعد شستنم دیگه رنگش نمونه

نه ی سری اسپری و شامپو هستن ک نیاز ب دکلره نداره میخوام بدونم کسی استفاده کرده

بله من اسپری استفاده کردم بعد همینکه بشوری میره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اسپري خيلي مصنوعي ميشه رو مو قشنگي نداره به نظرم

نه من زدم هیشکی نفهید اسپریه البته فکر کنم بعد شینیون اریشگزم زد برام

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !