2777
2789

همش سعی می‌کرد که به هیچ وجه یک روز کامل رو خونه ما نباشه 

اگه بک روز کامل پیشش میبودم آخرش دیگه دچار عرق کردن فراوان در حدی که انگار دوش گرفته بود و لرزش صدا و لرزش شدید دستاش و قرمزی چشماش و پف چشماش 

عدم تمرکز و رفتاراش بدتر میشد

من پیش روانپزشک رفتم که گفت به احتمال زیاد دو قطبی داره. پارانوئید هم هست چون خیلی بد دل و شکاکه بیش از حد حتی اگه خواب هم ببینه که من کاری انجام دادم نگفتم باهام دعوا میگیره و سوال پ جوابم میکنه و میگه دروغ میگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی این اعتیاده ها 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

داروی اعصاب اینجوری نمیکنه

اخه گفتن پف چشم و هولب الودگی و لرزش دست از مصرف دارو 

همش هم خوابش میومد و میخواست بخوابه 

اولا میگفتن چون خجالت میکشه گاهی اوقات دستاش میلرزه اما بعدا دیدم پیش خودمم دستاش میلرزه

اخه گفتن پف چشم و هولب الودگی و لرزش دست از مصرف دارو همش هم خوابش میومد و میخواست بخوابه اولا میگفت ...

این رو بیشتر تحقیق کن خیلی بیشتر

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اخه گفتن پف چشم و هولب الودگی و لرزش دست از مصرف دارو همش هم خوابش میومد و میخواست بخوابه اولا میگفت ...

ببین فرضا دارو بخوره ای همه علائم واسع دارو نیس بنظرم مورد داره

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!