2777
2789

مامانایی که بچشون زمستان ۹۸ به دنیا اومدن 

سال دیگه سنجش باید برن؟ 

امسال مهر بابد برن پیش دبستانی؟ اجباریه پیش؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

آره اجباریه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم متولد بهار ۹۹... بله باید برن پیش

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

بچه م نیمه دومی هست امسال میره پیش دبستانی البته چون تاخیر داره با مدیر صحبت کردم دو سال بره پیش دبستانی واقعا عقبه از بچه های دیگه الهی بمیرم براش 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اره میرن پیش. نمیدونم اجباریه یا ن ولی من میفرستم اخه مهد هم نفرستادمش

کی باید ثبت نام کنیم؟ توی سایت یا همون فقط حضوری؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

آره اجباری هست. من پسرم نیمه دوم ۹۹ هست امسال میخام بزارمش پیش۱. که اجباری هم نیست

ولی پیش۲ اجباریه که میشه برای بچهای متولد نیمه دوم۹۸ و نیمه اول۹۹

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من بچه بزرگم تو زمان کرونا بود نفرستادم،بچه دومم هم نفرستادم چون اگه میفرستادم مدام از بقیه مریضی می گرفت،بچه سومم رو هم نمیفرستم،خودم باهاشون تو خونه کار میکنم

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
نه اجباری نیست همسایم پسرش پیش نرفت

یه دفعه رفت کلاس اول؟ چرا نرفت پیش؟

بچه م نیمه دومی هست امسال میره پیش دبستانی البته چون تاخیر داره با مدیر صحبت کردم دو سال بره پیش دبس ...

متولد چ سالیه بچتون؟ تاخیر چی؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤