2777
2789
عنوان

چند تا خواستگار تاحالا داشتید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست
خوش به حالت چند سالته چه ویژگی به نظر خودت داری که باعث شده اینقد خواستگار داشته باشی

۳۶ سالمه البته الان متاهلم همسرم هم ۳۶ سالشه...ببین خیلی اعتماد به نفسم بالاست و به هدف هام فکر میکردم فقط،به مردها باج نمیدادم و سرسنگین بودم قیافه ام هم کاملا نچرال بود میتونستم یه تغییراتی بدم ولی فیس معصوم و دوست داشتی خودمو دوس داشتم.مردونه کار کردم تو اجتماع و چن میلیارد خونه خریدم و کل جهازمو خریدم و توش چیدم و تقریبا هفته ای دوسه نفر بمن یا به خانواده ام پیشنهاد میدادن و قبول نمیکردم،فک نمیکنم کسی اندازه من کار کرده باشه فقط و فقط بخاطر هدف هام

دنبال پسر و خواستگار باشی نمیان هیچوقت باید اول خودتو پیدا کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۶ سالمه البته الان متاهلم همسرم هم ۳۶ سالشه...ببین خیلی اعتماد به نفسم بالاست و به هدف هام فکر میکر ...

شغلت چیه عزیزم

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
۳۶ سالمه البته الان متاهلم همسرم هم ۳۶ سالشه...ببین خیلی اعتماد به نفسم بالاست و به هدف هام فکر میکر ...

اون جوری ادم حس میکنه بیشتر به خاطر پول اومدن جلو میدونی یه جوری ته دلش راضی نیست

شغلت چیه عزیزم

الان خانه دارم چون بعد ازدواج همسرم دوس نداشت برم سرکار....تا پارسال تو گمرک کار میکردم و کارهای ترخیص و امور بندری رو انجام میدادم همزمان حسابدار چن نفر هم بودم در کنارش بندر تناژ بالا هم خرید و فروش میکردم تو یک شرکت هم گاهی اوقات میرفتم برای مشاوره دادن و..‌‌.‌

اون جوری ادم حس میکنه بیشتر به خاطر پول اومدن جلو میدونی یه جوری ته دلش راضی نیست

نه عشقم اینجوری نیس البته درست میگی بعضیها چنین طرز فکری دارن ولی ما خانمها میفهیم😄اگه من زندگیمو بستم همسرم هم خونه و مغازه و باغ داره از خودش میتونست بره با یکی دیگه مالی اصلا کم نداشت

نه عشقم اینجوری نیس البته درست میگی بعضیها چنین طرز فکری دارن ولی ما خانمها میفهیم😄اگه من زندگیمو ب ...

موفق باشید و سالم🌷