2777
2789
عنوان

نامزدم مجبورم کرد برم برای طلاق

873 بازدید | 31 پست

۱ ماه مونده به عروسی نامزدم و خانوادش خیلی اذیتم کردن گفتن برات پیرهن مجلسی نمیخریم همین لباسای هم که خریدیم خداتو شکر کن

برام‌عروسی نمی‌گرفتند بابام میخواست برام بگیره 

سرویس تخت رو گفتن نداریم نمی‌گیریم برات حالا بخواب رو زمین 

وقتی به نامزدم میگفتم با این شرایط بابام اجازه عروسی نمیده می‌رسید و میگفت نه میخریم برات بعد میرفت و میومد پروتز میشد مامانشم همش زنگ میزد باهام دعوا 

بابامم هر چی به پدرش میگفت بیاید مشکل داریم از دشت زنت و پسرت خسته شدیم نمیومد و خودشو میزد به اون راه 

بعد چون پسرشون خیلی بد دل و شکاک بود و مشکوک به بیماری دو قطبی من و خانوادم چند وقتی بود همش تو فکرمون جدایی بود و با این رفتارا مظمئن تر شدیم من قهر کردم رفتم برای جدایی اما هیچکدوم زنگ نزدن. پسر هیچگونه پیامی نداد

پیغام دادیم گفتیم بیاید خونه فلانی صحبت کنیم برای طلاق توافقی گفتن مهمون داریم و‌نیومدن رفتیم شکایت کردیم رفتن قاضی رو تهدید کردن و‌باز نیومدن تا الان که اسم حق و حقوق اومده وسط و اومدن

فقط عموی مادرپسر اومد سراغم و گفت پسر گفته خانواشو بزاره کنار میتونم تحملش کنم 

خالشم زنگ زد و کلی بهم توهین کرد و آخرم گفت حق نداری ناراحت شی باید بیای 

یعنی همه این کارا رو کردن که من برم؟فکر میکنم میخواستن من برم که این کارارو انجام دادن

والا شانس اوردی مجبورت کرد ب طلاق😕

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاضی رو که نمیتونن تهدید کنن.ولی اگه همسرت پارانوئید داره و دوقطبی هم هست جدا شو عزیز.

تهدیدش کردن 

برادر پسر توی نیروی انتظامی هست زنگ زده بود به یه نفر که به قاضی بگو اگه پاشو نکشه از این پرونده بیرون حسابشو میرسم و...

و رفته بودن دادگستری که این پرونده رو از قاضی بگیرین‌

قاضی هم از برادره شکایت کرد و پرونده هم نداد و باهاشون افتاد لج تا رفتن غلط کردن ولی قاضی هنوز شکایتش پابرجاس

مگر اینکه برین شهر دیگه زندگی کنین و زیاد با خانواده در ارتباط نباشین

اخه خودش دو قطبی داره و شکاکه 

و کلا حرف جرف مامان و زن داداشش هست اصلا به حرف من توجه نمیکنه همش تلفنی با مامانش در ارتباطه و اجازه میگیره برای هر چیزی و مشورت میگیره