2777
2789

کی بود و چی بود وعایا هنوز هستش یانه خراب شده

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولیش روز خواستگاری بود که همراه گل و شیرینی یه جعبه آورد توش دوتا لباس و یه شال و یه کیف پول و چندتا خرده ریز دیگه بود.بعد از اینکه جواب مثبت دادم‌ قبل از جشن نامزدی روز زن بود و برام گوشی خرید.گوشی رو ندارم ولی اونا بااینکه زیاد استفاده کردم نگهشون داشتم

دوران دوستی

یه‌گوسپند با یه دستبند با یه جعبه پر تیله😍😍😍😍

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

اولین کادو یک ادکلن با یک پالتو بود که هیچی نبودیم بعد از اولین دیدارمون وجواب مثبت من باهم رفتیم فرداش صبح پاساژ گردی نهار بیرون که برام به انتخاب خودش خرید عاشق پالتوم هستم ودارمش ولی دیگه اندازم نیستش و بوی همون ادکلن رو میده که۱۰سال پیش برام گرفت 

هیچ کادویی به اندازه این دوتا کادو برام ارزشمند نیست ونبوده 

[QUOTE=52590794]یادش بخییییر ازون گوی های خوشگل اون موقعا مد بود..یه دختر و پسر رو نیمکتQUOTE

من در حال بوسه اشو دارم🙈🙈🙈🙈

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

اولین کادو میومد خونمون  برای صحبتهای بیشتر و آشنایی، روز زن بود افتاده بود تو عید، یه ادکلن خوشبو برام آورده بود خیلی سورپرایز شدم. الان ندارمش.

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم.