2777
2789

۱ ماه مونده به عروسی نامزدم و خانوادش خیلی اذیتم کردن گفتن برات پیرهن مجلسی نمیخریم همین لباسای هم که خریدیم خداتو شکر کن

برام‌عروسی نمی‌گرفتند بابام میخواست برام بگیره 

سرویس تخت رو گفتن نداریم نمی‌گیریم برات حالا بخواب رو زمین 

وقتی به نامزدم میگفتم با این شرایط بابام اجازه عروسی نمیده می‌رسید و میگفت نه میخریم برات بعد میرفت و میومد پروتز میشد مامانشم همش زنگ میزد باهام دعوا 

بابامم هر چی به پدرش میگفت بیاید مشکل داریم از دشت زنت و پسرت خسته شدیم نمیومد و خودشو میزد به اون راه 

بعد چون پسرشون خیلی بد دل و شکاک بود و مشکوک به بیماری دو قطبی من و خانوادم چند وقتی بود همش تو فکرمون جدایی بود و با این رفتارا مظمئن تر شدیم من قهر کردم رفتم برای جدایی اما هیچکدوم زنگ نزدن. پسر هیچگونه پیامی نداد

پیغام دادیم گفتیم بیاید خونه فلانی صحبت کنیم برای طلاق توافقی گفتن مهمون داریم و‌نیومدن رفتیم شکایت کردیم رفتن قاضی رو تهدید کردن و‌باز نیومدن تا الان که اسم حق و حقوق اومده وسط و اومدن

فقط عموی مادرپسر اومد سراغم و گفت پسر گفته خانواشو بزاره کنار میتونم تحملش کنم 

خالشم زنگ زد و کلی بهم توهین کرد و آخرم گفت حق نداری ناراحت شی باید بیای 

یعنی همه این کارا رو کردن که من برم؟فکر میکنم میخواستن من برم که این کارارو انجام دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیفهمم‌‌ چرا یسریا اینجوری ان ینی خوششون میاد پسرشون زندگی خراب بشه طلاق بگیره که چی بچه آوردن تا آخر عمر بمونه ور دلشون ازدواج نکنه یا ازدواج کنه همش با زنش خوب نباشه اونا خوشحال بشن😕

شغل خانواده نامزدت چی هست .

و شما با خانواده نامزدت ارتباط فامیلی دارید .

و درباره مساله مهم بگم .خونسردیتون حفظ کنید .

این مشکل برای هم اتفاق افتاده ..

روزی سه بار زیارت عاشورا خواهرم خوند حل شد .

دهن بسته میشه .

انگاری یکی حسود هست داره فتنه میندازه .

نامزدت عین اون ادمیه که گفتم دو قطبی خسیس.الان درست شده .ولی صد درصد پشت صحنه یکی برنامه ریزی میکنه .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

نمیفهمم‌‌ چرا یسریا اینجوری ان ینی خوششون میاد پسرشون زندگی خراب بشه طلاق بگیره که چی بچه آوردن تا آ ...

ماهم مواجه شدیم با این چالش.

کپی نامزد استارتر.

داداشش بدتر.

دارند با سه بچه زندگی میکنند .

کیف و حال هربار تفریح 

مبل ها را عوض کرده 

ماشین هم خریدند

داداشش سه تا داره بچه .تفریح دارند کلی

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

شغل خانواده نامزدت چی هست .و شما با خانواده نامزدت ارتباط فامیلی دارید .و درباره مساله مهم بگم .خونس ...

نه واقعا مشکل داره خیلی بخش فرصت دادم خوب نمیشه 

و مشکوکه به مصرف دارو 

نه واقعا مشکل داره خیلی بخش فرصت دادم خوب نمیشه و مشکوکه به مصرف دارو

فکر نکنم دارو باشه .

چون ما تو فامیل دو قطبی زیاد داریم .

بیشتر از کمبود عدم توجه والدینه .

یا فرق گذاشتن .

ولی تحت فشار هست .

الان درست نمیشه .

با خانواده خودش و حرفای بقیه تحریک شده

فکر نکنم دارو باشه .چون ما تو فامیل دو قطبی زیاد داریم .بیشتر از کمبود عدم توجه والدینه .یا فرق گذاش ...

نه فکر میکنم برای بیماریش دارو مصرف میکنه 

اگه یه روز کامل پیشش بودم دچار علائم عجیبی میشد و حالش بد میشه و زود میرفت 

افسردگی هم داره 

نه فکر میکنم برای بیماریش دارو مصرف میکنه اگه یه روز کامل پیشش بودم دچار علائم عجیبی میشد و حالش بد ...

من هستم انگار .

دارو مصرف نمیکنیم .

علامت های هیجانی ناشی از دارونیست .

افسردگی شدیده .

علتش هم تنهایی میتونه باشه .

نگاه نکن خانواده ش تحریک کردند .زیاد پشتش نیستند

من هستم انگار .دارو مصرف نمیکنیم .علامت های هیجانی ناشی از دارونیست .افسردگی شدیده .علتش هم تنهایی م ...

بله خانوادش زیاد پشتش نبودن و همش بردارش رو بالا بردن 

نه علائم هیجانی نبود. به شدت عرق می‌ریخت انگار که رفته بود زیر دوش آب چشماش قرمز میشد و دستاش می‌لرزید و نمیتونست با تمرکز صحیت کنه و صداش می‌لرزید 

اگر اهل تهدیدباشند پس ترسو هستند.

دستشون جایی بند نیست .

عملیش هم اینه نترسید و معمولی باشید .

اگر توانایی داری باهاش بمون .

چون ماهم م‌وندیم .

تحریک های پشت صحنه 

ادمای پشت صحنه مسببشه .

باید دعا 

نماز

صدقه زیارت عاشورا بخونی.

دختر فامیل ما همه را انجام داد .

هم خودش هم شوهرش.

حرز امام حواد هم با سه تا بچش میبنند به دستشون 

من هم به گردنم .

اگر اهل تهدیدباشند پس ترسو هستند.دستشون جایی بند نیست .عملیش هم اینه نترسید و معمولی باشید .اگر توان ...

من هم دعا خوندم هم نماز هم حرز بستم برای خودم و‌نمامزدم همه کار کردم اما دیگه موندن با چنین آدمی بی عقلی وقتی دارم میبینم مریضه و همه هم تشخیص مریضی دادن خب مگه مرض دارم خودمو عذاب بدم