2777
2789
عنوان

نامزدم و خانوادش این کارارو کردن تا من برم برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 24 پست
بله خانوادش زیاد پشتش نبودن و همش بردارش رو بالا بردن نه علائم هیجانی نبود. به شدت عرق می‌ریخت انگار ...

من هم همینطورم .دکتر هم نمیرم.از جمله زخمی کردن کبود ومشت زدن به خودم نمونه های بود ماهی یک باراتفاق میفتاد.دلیل هم کمبود شدیدی هست وجود داره .

خیلی شدید .

ولی به بقیه صدمه نمیزنیم .

محبت میخواهیم .

ولی نمیبینیم .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

ماهم مواجه شدیم با این چالش.کپی نامزد استارتر.داداشش بدتر.دارند با سه بچه زندگی میکنند .کیف و حال هر ...

نه عزیزم ایشون اهل تفریحم نیست ایشون افسرده و شکاکه 

من رو کلا بیرون نمیبره یا فقط تو ماشین با شیشه دودی که کسی نبینه 

هرجا بریم مهمونی به همه بد نگاه میکنه و با منم دعوا میگیره که باید چادر و عبا و کوفت و مرض و همه رو با هم بپوشی 

مدام سوال و جواب و‌دعوا فکر میکنه من دارم دورش میزنم فکر میکنه دارم دروغ میگم همش منو مثل متهم بازجویی میکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم همینطورم .دکتر هم نمیرم.از جمله زخمی کردن کبود ومشت زدن به خودم نمونه های بود ماهی یک باراتفاق ...

نه به خودش آسیب نمیزنه فقط منو از لحاظ روانی داغون میکنه 

همش داد و‌دعوا 

۵ روز بعد عقد کلی بهم داد زد و دعوت کرد

رفتیم خرید با فروشنده دعوا جلوی همه توی خیابون با من دعوا کرد و‌داد کشید 

نه عزیزم ایشون اهل تفریحم نیست ایشون افسرده و شکاکه من رو کلا بیرون نمیبره یا فقط تو ماشین با شیشه د ...

شکاکیت جز اوناست .این درست نمیشه ...مگرخودت هم شکاک شی

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

من هم دعا خوندم هم نماز هم حرز بستم برای خودم و‌نمامزدم همه کار کردم اما دیگه موندن با چنین آدمی بی ...

مساله اینه نامزدید .

خانواده ش تحریکش میکنند 

حرزرا باید به نامزدت هم ببندی.

اون هم باید بخونه .

وگرنه فایده نداره

خودش حرز خریده و اول برای خودش بست

نگران نباش .درست میشه انشاالله .تحریک پذیر نباید بشود .تو خونه ش تحریک و عصبیش میکنند .نمیتونه شرایط را کنترل کنه .

ولی وقتی وارد خانواده خودش میشود اگرمواد اعتیاد ماهواره را حذف کنید .به اضافه غذای پر کالری پرچرب .

فضای مجازی و ادمایی سمی .درست میشود.

ما داشتیم ..ولی خوب سخته ..امیدوار باش‌.

خدا بهتون صبر بده .

نگران نباش .درست میشه انشاالله .تحریک پذیر نباید بشود .تو خونه ش تحریک و عصبیش میکنند .نمیتونه شرایط ...

من نمیتونم عمرمو بزارم تا اینو درست کنم

بعدم من چطور ازش فضای مجازی رپ بگیرم اخه اون اصلا به حرف من گوش نمیده فقط با خانوادشه

ماهم مواجه شدیم با این چالش.کپی نامزد استارتر.داداشش بدتر.دارند با سه بچه زندگی میکنند .کیف و حال هر ...

قبل اینکه ازدواج کنم اصلا این چیزا رو درک نمیکردم یا فکر میکردم صرفا اگر خانواده شوهر آدمای بدی باشن مشکل پیش میاد الان که ازدواج کردم درک میکنم اصلا هم ربط ب خوب و بد بودن نداره با اینک آدمای خوبی ان ولی باید فاصله رو رعایت کرد

قبل اینکه ازدواج کنم اصلا این چیزا رو درک نمیکردم یا فکر میکردم صرفا اگر خانواده شوهر آدمای بدی باشن ...

واسه اینکه بدم‌ون میاد نیست .

بیشتر بابت سوتفاهماته .ادم همش دچار عدم تفاهم میشه .این بده .البته نوه ها مادربزرگاشون را میبینند .ولی عروس و داماده که کمتر باید باشند