2821
2789
عنوان

سلام خدمت دوستان

199 بازدید | 25 پست

نی نیسایتی... بسیار امشب دلم گرفتس واین تاپیک محض درددل هست لطفا همدرد باشید ممنونم

من وهمسرم ازدواج دوممون هست ومتاسفانه بدون اجازه خانواده ازدواج کردیم.. 

من وهمسرم در مجازی آشنا شدیم... 

حدود 8 ماه ما همو دیدیم وتلفنی صحبت میکردیم. 

بسیار با محبت ومهربون بودند

وایشون میگفتن ک سختی کشیدن تنها هستند هیچکسو ندارن و... 

من از روی مهربانی واحمق بودنم مادر پیرمو تنها گذاشتم وبا این آقا عقد کردم.. حتی از مادرمم اجازه نگرفتم😔😔... هیچ مراسمی نگرفتم حتی پول عقد رو خودم دادم فقط از روی نفهمی.. بیشعوری😔😔

خلاصه ی اتاق اجازه کردن. ووسایل ضرروی منزل تهیه کردن.... اما اما داستان من از اونجا شروع نیشه ک همه جیز بدتر شد

این آقا مشکلات جسمانیشو پنهان  کردن ازمن.1 (سرد مزاجن.. مشکلات چشمی.. روده ومعده دارن.. دیسک کمر دارن.. عرق شدید بدن) 2بسیار اهل خاب هستند یعنی کل روز در رختخواب هستند وکارش جوریه آزاده وکساد 3بسیار مذهبی هستند واز ارایش واین مساعل متنفره 4 اهل سیگار ودود هستند 5 عصبی وپرخاشگر هست ودست بزن شدیذ دارن 

من الان خونه مادرم هستم 😔 دارم ب طلاق فکر میکنم مامانم خیلی خیلی برام ناراحته 

لطفا کسی همدرد نیست زخمم نزنه.. من نابود شدم 💔

حتما دوتایی برید مشاوره اینجا چیزی از دستمون برنمیاد

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم فردا باهات حرف بزنم الان میخوام بخوابم خیلی ناراحتم و اصن سرزنشت نمیکنم بادلت عاشقی کردی تو که نمیخواستی زندگیت خراب بشه پریشان نباش جوانی و میتونی جبران کنی وقتی فرد مناسبی نیست چرا ناراحتی خوشحال باش بتونی نجات پیداکنی یک زندگی دوباره موقعیت بهتر خدا دلت ارام کنه خواهرعزیز

حالا شوهر نمیکردی چی میشد این عتیقه رو رفتی تو اینترنت پیدا کردیتو ۸ ماه فکر کردی شناختیشآدمی که یبا ...

😭😭😭بقران صدررحمت ب عتیقه.. روم نمیشه تو چش کسی نگاه کنم.. بخدا از بس کتکم زده ازش نغرت دارم

میتونم فردا باهات حرف بزنم الان میخوام بخوابم خیلی ناراحتم و اصن سرزنشت نمیکنم بادلت عاشقی کردی تو ک ...

😔من فقط ب دنبال ی زندگی خوب بودم ولی نشد.. خیلی ناراحتم خیلی.. 

اینجوری که تو تعریف کردی ازش اصلا به برگشتن بهش و پیش مشاور رفتن و اینجور چیزا فکر نکن 

این ویژگی های اخلاقی گه گفتی قابل تغییر نیست 

شاید یه مدت بتونه فیلم بازی کنه ولی طولی نمیکشه میشه همونی که بود 

جلوی ضررو از هر جا بگیری منفعته

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز