2777
2789
عنوان

خاطره خنده دار

248 بازدید | 27 پست

از خاطره های خنده دارتون بگید هرگندی که زدید یا زدن😂

من روز عقدم انقد ضایع بازی دراوردم که یادم میوفته میخام خودمو جر بدم

عقدو خونه گرفتیم و پدر من فوت شده بود و پدرشوهرمم عموم میشد

سر سفره عقداومدن کادو دادن پدربزرگم اومدکادو  دادو تبریک گفت ب رسم ادب دستشو بوسیدم

بعد اون یکی پدربزرگم اومد کادو داد دیدم خب ضایعس دیگه دست اینم بوسیدم

خلاصه اقا سرتونو درد نیارم مادرم،عموهام،داییام هرکی میومد مونده بودم تو رودروایسی دستشونو میبوسیدم

یعنی عین گداها خم مونده بودم هرکی یه کادو میذاشت کف دستم منم دستشو میبوسیدم حسابی افسار پاره کرده بودم😑

یعنی یکی پیدا نشد بزنه تو دهن من بگه مثه ادم تشکر کن الان تو فیلمم هست دیدنی میخوام خودمو بکشم😅😂😂

روح پدر عزیزتون قرین رحمت باد 

خدایی خندیدم 😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای جرررررر.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فداتالان بعد ۹سال دارم میخندما قبلنا انقد حرص میخوردم😂

فداسرت پیش میاد😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من زیاد سوتی نمیدم.با وجود اینکه دست پاچلفتی هستم.اینم خنده دار نیست زیاد.ولی سوار اسنپ شدم شماره کارت گرفتم پولو ریختم براش گفت دستتون درد نکنه گفتم قابل نداشت بعد فهمیدم سوتی دادم خفه نشدم گفتم ببخشید حواسم نبود شما باید میگفتید قابل نداشت.پیش خودش گفته چقدر این پررو هست 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷