2777
2789

بچه هاتون چندبار تا صبح بیدار میشن و شیر میخورن

من دختر اولم خودش دیگ یه سال ببعد شیر شب نخورد و تا صبح کامل میخوابید

ولی دومی یوقت نیم ساعت به نیم ساعت، یک ساعت به یک ساعت بیدار میشه و گریه میکنه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

من دوقلو یه سال و نیم دارم اینایی که میگن بچه هاشون از یه سالگی تا صبح یه سره میخوابن باعث میشه حرص بخورم از دس بچه هام خیلیم داغون و خسته باشن دوبار رو بیدار میشن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوقلو یه سال و نیم دارم اینایی که میگن بچه هاشون از یه سالگی تا صبح یه سره میخوابن باعث میشه حرص ...

من اولی م واقعا همین بود

کاری هم نکردم خودش دیگ شبا تا صبح میخوابید

اما اینیکی سرویسم کرده

راهکاری نداره؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

شاید مشکلی داری منظورم اینه که دندونش در نمیاد یا یه جاییش درد نمیکنه چون بچه ی من وقتایی که یه جاش ...

چرا خب تایم دندون بیشتر میشه

ولی حالت عادی هم خیلی بیدار میش تا صبح

من اولی م واقعا همین بودکاری هم نکردم خودش دیگ شبا تا صبح میخوابیداما اینیکی سرویسم کردهراهکاری ندار ...

نه نداره میگن شکمش سیر باشه که خب من شام میدم سیرشون میکنم تا حسابی بازی نکنن و خسته نشن هم نمیخوابونم ولی هرشب یکیشون یه مشکلی داره بالاخره یا دندون میخواد دراره یا دلش درد میکنه یا هوس کرده شیر بخوره هوف

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نه نداره میگن شکمش سیر باشه که خب من شام میدم سیرشون میکنم تا حسابی بازی نکنن و خسته نشن هم نمیخوابو ...

من‌آخه غذای آخر شبم امتحان کردم

ولی بازم بیدار میشه🤦‍♀️

چرا خب تایم دندون بیشتر میشهولی حالت عادی هم خیلی بیدار میش تا صبح

خوابش سبکه باید تحمل کنی چون یکی از بچه هام اینجوریه 

من‌آخه غذای آخر شبم امتحان کردمولی بازم بیدار میشه🤦‍♀️

خاهرم میگه از دو سالگی خوب میخوابن .ولی من باز خودمو امیدوار نمیکنم