2777
2789
عنوان

برای تولد پسر 23 24 ساله چی خوبه❓❓

152 بازدید | 17 پست

در حد دو میلیون یا کمتر

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

جاسوئیچی ،کمربند گردنبند

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت تیشرت 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

پلاک و زنجیر با طرح قشنگی که یادگاری بمونه

ساعت..

ست کیف پول و کمربند چرم

تیشرت با چاپ عکسش

اویز ماشین

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
تی شرت شیک

خوبه ولی قشنگشو پیدا نمیکنم اصلا

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پلاک و زنجیر با طرح قشنگی که یادگاری بمونهساعت..ست کیف پول و کمربند چرمتیشرت با چاپ عکسشاویز ماشین

مرسی گلم

ایرپاد

آره اینم خوبه دستت درد نکنه 

خوبه ولی قشنگشو پیدا نمیکنم اصلا

ببین چه سبک هایی میپوشه

همونطوری واسش بگیر

داداشم ۲۲ سالشه

به سلیقه من و مامانم میگه پیرمردی

باید به سبک خودش بخریم

برو جاهایی که چیزای‌شیک میفروشن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

ببین چه سبک هایی میپوشههمونطوری واسش بگیرداداشم ۲۲ سالشهبه سلیقه من و مامانم میگه پیرمردیباید به سبک ...

نه اون از سلیقم خوشش میاد همون سبک خودش میخرم میخوام یه چیز خاص باشه

جایی که وسایلاش متفاوت باشه پیدا نمیکنم