2777
2789

رفتم با شوهرم دکتر اطفال برای بچه ام

یه لیست کامل سوال نوشته بودم ک بپرسم سر سه چهارتا اولی دکتر میگه بچه چیزیش نیس شما مریضی برات دارو می‌نویسم آروم شی و بقیه سوال هام رو جواب نداد 

شوهرم هم پشت دکتر درآمد 

آخر سر هم دکتر به شوهرم میگه چی میکشی از دستش! 

اینکه دل نگرانی هام و سوالاتم را میپرسم دیوونه و افسرده ام؟ 

من اصلا افسردگی بعد زایمان نگرفتم.

مثلا میگم آقای دکتر شیر تو ریه اش نرفته شوهرم اونجا وایساده منو مسخره میکنه

دکتر هم میگه نه خیر 

خب بپرس چی دیدم از نوزادم که دارم اینو میگم

شوهرم پوزخند میزنه که انگار من دیوونه ام 

دکتر هم پشتش درآمده 

از شوهرم متنفر نباس باشم؟ عوضی 

حساسیتت و‌درک میکنم 

دکترا اصولا وقت نمیذارن برا این سوالا چون عیاش و پول بکنن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا مردبه هم‌ میرسن شروع میکنن مسخره کردن زنا

ایتقدر بدم میاد

ولی شما هم اینقدر استرسی نباش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

شاید اضطراب و وسواس داری پیش یک روانشناس برو

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نگرانی های ی مادر رو کسی درک نمیکنه،حتی پدر چون بچه حاضر آماده اومده بغلش

دکتر ها هم فقط میخوان ویزیت الکی بکنن برن، فکر میکنن عالم دهرن، درصورتی ک 80 درصدشون واقعا بیسوادی فقط مدرک گرفتن

بعضی ها خیلی سوالای پیش و پا افتاده ای از پزشکا میپرسن و پزشک رو کلافه میکنن و اونا هم استرس و وسواس و اضطراب رو سریع تشخیص میدن 

مثلا یه جراح زنان معروف میشناسم فرض کن صد تا مریض بیرون نشسته ماه ها واسه جراحیش تو نوبتن بعد طرف لیست مینویسه بره بپرسه قهوه و بادمجون و نمیدونم ادامس بخورم واسه کیستم بده یا نه اینا در حوصله یه جراح نیست 

شما یکم حساسی مادرا اینجورین،منم خب ماجرا تو بارداری داشتم که حالا ولش کن ولی انقدررر استرس و اضطراب کشیدم بچم بدنیا اومد بود ی روز دیدم پشت سرش یکم رفته تو انقدررررر گریه کردم آخر رفتم دکتر معتمد خودم گفت چی ی نیست ،حالا برای شما هم این حساسیت ها طبیعیه،دور ازجونش شیر بپره تو ریش نمیتونه نفس بکشه که باید به دستگاه وصل بشه