یه خانمی اینجا چندسال پیش بهم گفت الهی بچت بمیره چاقال.. دقیقا این حرفش تو ذهنم مونده .. یعنی هرکسی رو ببخشم و حلال کنم .. این زن رو نمی بخشم و حلال نمیکنم .. البته الان تعلیق شده .. شاید با یه کاربری دیگه اینجا باشه
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقدر تلخ بود ....عزیزم چه بد که بعضیاانقد دلشون سنگه💔
بعد از نزدیکتریناممهست اصلا باورم نمیشد اینحد از کینه.حالا من خداشاهده سرم توزندگی خودمه همیشه فقط همیشه میگم خداروشکر بقیه فقط سی درصد از زندگی من خبر دارن اگههمشومیدونستن میخواستن چیکارکنن
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
با یه آقایی به قصد ازدواج و زیر نظر خانواده ها چند وقت صحبت کردیم بعد چند جلسه مادرشون فرمودن استخار ...
عه چه جالب .. همسر منم رفته بوده خواستگاری یه دختر .. چند جلسه باهم صحبت کردن .. بعد مادرشوهرم گفته استخاره کردن خوب در نیومده ..
شما اهل کدوم شهرید؟
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹