2777
2789

یکی از نزدیکانم بحدی دوسش داشتنو همیشه هواشو داشتم اما فهمیدم چشم دیدنمو نداره و‌ از سرشار از حسادت و کینه هست هم به خودم هم شوهرو بچم.من که واگذارش کردم به خدا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه همکارام..........کلا هر کس برام دلسوزی کرده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

از مادر پدرم ک هیچ وقت پشتم نبودن هیچ وقت از شوهرم ک هیچوقت برام همسری نکرد از خودم ک چرا هنوز زندم ...

عزیزم مراقب خودت و کوچولوت باش 

زندگه دیگه:)بعضی ازادما ژنتیکشون اینه

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

دایم.چون بهم دس درازی کرد.سپردمش ب خدا

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

یکی از نزدیکانم بحدی دوسش داشتنو همیشه هواشو داشتم اما فهمیدم چشم دیدنمو نداره و‌ از سرشار از حسادت ...

چقدر تلخ بود ....عزیزم چه بد که بعضیاانقد دلشون سنگه💔

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!