2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣مگه بیست متری باشه

خیلی هم موضوع در خفایی نیست همه در جریانن

حالا شما چرا اینجوری میگی نمیدونم

کافیه یه سرچ ساده کنی 

منم لیست قیمت مسکن کشورو تعیین نمیکنم 🙄

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

اونا پول رهن و وام از قیمتش کم میکنن میگن 1500 نقد بدید

☺️☺️

نه نه مبلغ کل واحد این بود اول زمستون

واحدی که ساخت ۳۰ سال پیش هست اونم ۶۰ متری

اونم حومه تهران حقیقتا چرا فکر میکنید مبلغش این نیست؟

اصلا به فرض رهن و وامشم کم بشه باز نهاااااایت میشه ۲/۵۰۰

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

☺️☺️نه نه مبلغ کل واحد این بود اول زمستونواحدی که ساخت ۳۰ سال پیش هست اونم ۶۰ متریاونم حومه تهران حق ...

من مشخصات خونه رو نمیدونستم. ما کرجیم منطقه پایین الان 1500 قلنامه ای 60 متریه. خب اندیشه گرونتره تا اینجا گفتم رهن و وامش کسر شده

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
من مشخصات خونه رو نمیدونستم. ما کرجیم منطقه پایین الان 1500 قلنامه ای 60 متریه. خب اندیشه گرونتره تا ...

جدی اندیشه از کرج گرون تره؟ 

راستش از قیمتای کرج خبر ندارم 

من مشخصات خونه رو نمیدونستم. ما کرجیم منطقه پایین الان 1500 قلنامه ای 60 متریه. خب اندیشه گرونتره تا ...

از کرج فقط با گوهردشت و جهان شهر و عظیمیه و مهرشهر آشنا هستم 

محمدشهرم به واسطه مترو میشناسم☺️

از کرج فقط با گوهردشت و جهان شهر و عظیمیه و مهرشهر آشنا هستم محمدشهرم به واسطه مترو میشناسم☺️

اره اونا بالاشهرن و گرون.مهرشهر بلوار شهرداریش خیلی گرونه و باکلاس. محمدشهر حومه حساب میشه 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
جدی اندیشه از کرج گرون تره؟ راستش از قیمتای کرج خبر ندارم

از مناطق قلنامه ای و پایین شهر کرج گرونتره یکم اونم بعضی از فاز هاش فقط.

از مناطق قلنامه ای و پایین شهر کرج گرونتره یکم اونم بعضی از فاز هاش فقط.

امیدوارم توی منطقه دلخواهت خونه دلخواهت رو بخری🌿❤️