2777
2789
کسی که به بقیه اینهمه خوبی میکنه قطعا مادر خوبی میشه لااقل ترکش نمیکنه من ۲۴ سالمه مادرم هفت ماهگی م ...

نمیدونم چی بگم 

❤️❤️❤️❤️❤️

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟؟ بایدتجربه اش میکردین من شماروازسال 98میشناسم مطمئنم بهترین مادرمیشدین

یه چیزایی هست که خیلی ارزشمنده ولی اجباری نیست

من و همسرم میدونیم والد شدن نقطه قوت ما نیست

یعنی در ازاش از خودمون فاصله خواهیم گرفت 

و ریسک بزرگیه

ترجیح میدیم انتخابش نکنیم

شما به من خیلی لطف دارید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

روحشون شاد عزیزم

ممنون میدونم شرایطمون یکیه من به دخترخاله هام حسودیم میشه چون مادرشون هست مهربون هست همیشه پشتشونه کنارشونه گاهی وقتاکم میارم ازهمه چی دلم میخواست یه مادری بودبهش پناه میاوردم ولی نیست گاهی وقتامیگم زندگیه منم اینجوریه بایدخودم خودموآروم کنم 

ممنون میدونم شرایطمون یکیه من به دخترخاله هام حسودیم میشه چون مادرشون هست مهربون هست همیشه پشتشونه ک ...

دقیقا.همیشه شرایطمو با بقیه مقایسه میکنم همش میگم کاش الان توی این شرایط یه پدر و مادر خوب پیشم بود هم آرامشه هم حمایته هم راهنمایی 

افسوس که ندارم.خودم دوتا دختر دارم قسم خوردم در بد ترین شرایط زندگی هم که باشم حق ندارم جدا بشم 

عزیزم ازتون سوال دارم لطفا درخواست دوستیمو قبول کنین

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ