2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟؟ بایدتجربه اش میکردین من شماروازسال 98میشناسم مطمئنم بهترین مادرمیشدین

یه چیزایی هست که خیلی ارزشمنده ولی اجباری نیست

من و همسرم میدونیم والد شدن نقطه قوت ما نیست

یعنی در ازاش از خودمون فاصله خواهیم گرفت 

و ریسک بزرگیه

ترجیح میدیم انتخابش نکنیم

شما به من خیلی لطف دارید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

روحشون شاد عزیزم

ممنون میدونم شرایطمون یکیه من به دخترخاله هام حسودیم میشه چون مادرشون هست مهربون هست همیشه پشتشونه کنارشونه گاهی وقتاکم میارم ازهمه چی دلم میخواست یه مادری بودبهش پناه میاوردم ولی نیست گاهی وقتامیگم زندگیه منم اینجوریه بایدخودم خودموآروم کنم 

ممنون میدونم شرایطمون یکیه من به دخترخاله هام حسودیم میشه چون مادرشون هست مهربون هست همیشه پشتشونه ک ...

دقیقا.همیشه شرایطمو با بقیه مقایسه میکنم همش میگم کاش الان توی این شرایط یه پدر و مادر خوب پیشم بود هم آرامشه هم حمایته هم راهنمایی 

افسوس که ندارم.خودم دوتا دختر دارم قسم خوردم در بد ترین شرایط زندگی هم که باشم حق ندارم جدا بشم