2777
2789
عنوان

دارم بچه هام از پوشک میگیرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 39 پست

ن دوسالگی کامل دستشوییشونو میگفتن تا چند ماه هم تو خواب پوشکشون میکردم میدیم خودکار خودشون اول صبح پامیشن میگن ماما جیش میبردم دستشویی پوشکشونو دیکه کثیف نمیکردن راحت بودم از این قضیه برعکس از شیر گرفتن پستونک گرفتن خیلی دردسر کشیدم

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من دو هفته اول همین بود بعدش دیگه نه اصلا . نصف شب هم که بود پا میشد برا جیش . گاهی هم تو خواب غر میزرد داد میزد می فهمیدم جیش داره می بردم دسشویی میومد راحت میخوابید . الان دیگه چند ماه گذشته . نصف شب هم پا نمیشه به تدریج فواصلش زیاد شده . گاهی از شب تا ساعت ۱۰ صبح هم نمیره . 

اول باید در طول روز یاد بگیرن بعد هر موقع شبا هم خشک بودن پوشک شبشونم بکیر

اخه وقتی شب پوشکشون میکنم روزا  دیگ دوس ندارن برن دسشویی  دسشویی بردنشون مکافاته نمیان دسشویی گریه میکنن 

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

من دیر بچه هام از پوشک گرفتم دخترم ۳سال و چند ماهه  بود باباش انگار از پوشک گرفتش رفتم خونه شهرستان گفتم هر چقدر باید کثیف کنن همونجا باشه.پسر کوچکم راحتر کنار اومد.شبها که خواب میرفتن از رو شلوار یا شورت پوشک میکردم صبح قبل از اینکه بیدارشن پوشک باز میکردم مینداختم تو مدتی از پوشک گرفتم یکبارم شبا جیش نکردن.فقط پوشک حروم میکردم 😁 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
جیش شب رو نباید همزمان با روز بگیریبچه بهش فشار میاد این روش علمیه که تدریجی بگیری که طولانیه روشش ن ...

خب شبایی ک پوشکشون میکنم  روزا دیگ واسه دسشویی رفتن خیلی مقاومت میکنن گریه میکنن و ...

خب امادگی ندارن هنوزبعدم عجب مادرشوهر خوبی داری، من عر وقت میرم خونه مادرشوهرم همش استرس دارم بچه ام ...

خودش گفت بیا خونم از پوشک بگیرشون چون بعدش میخاد فرشاش بشوره