2777
2789
عنوان

دارم بچه هام از پوشک میگیرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 39 پست
خب آمادگی ندارن طفلیا، حرف میزنن؟ که بتونن خبر بدن

اره بابا کامل حرف میزنن گاهی هم میگن جیش دارن  ولی اکثر اوقات نمیگن  بعد از اینک کارشون کردن میان میگن

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
اینا رو ولش، بالاخره گرفته میشن از پوشک، اما چه مادرشوهر خوبی داری، معمولا اون دوران بچه ها کثیف کار ...

اتفاقا خیلی تمیز و حساسه  ولی واس عید خونه تکونی نکرد گفت بیا از پوشک بگیرشون بعدش خونه تکونی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شیر شب گرفتی؟ شب مایعات کم بده بخورن، آهر شب ببر دستشویی قبل خواب.بعد ساعت بزار یکی دو بار طول شب ...

اره پارسال عید از شیر گرفتمشون .مایعاتم تا بتونم کم میدم  قبل خواب هم دسشویی میبرم ولی طول شب بیدار نمیکنم ببرم دسشویی اخه جیغ و داد میکنن بیدارشون کنم

اتفاقا خیلی تمیز و حساسه ولی واس عید خونه تکونی نکرد گفت بیا از پوشک بگیرشون بعدش خونه تکونی میکنم

قدرش رو خیلی بدون تو رو خدا، این روزها هم هیچوقت از یادت نبر که چقد کمک دستت بوده، در مواقع نیازش حتما برو کمکش، مادر شوهر من یه زمانی ازم کلی کار می‌کشید بدون یک کلمه تشکر، آخر سر هم بخدا پررو پررو برمی‌گشت به روم میگف از دختر مردم شانس نیاوردم که، در حالی که همه جوره بهم دستور میداد بی‌شعور 

اول بگو از شیر جداشون کردی بعد اینکه هر ۱۰ دقیقه یکبار میبری سرویس شرت اموزشی پاشون میکنی

پارسال عید از شیر گرفتم 

یه ربع یبار میبرم دسشویی گاهی مقاومت میکنن و نمیان 

شرت اموزشی چطوره؟

بیچاره مادرشوهرت. فرشو پتو و کل زندگیش نجس میشه

عزیزم خودش گفت بیا اینجا از پوشک بگیر کلا خونه تکونی نکرد گفت بعد از پوشک میخام خونه تکونی کنم

آخی عزیزم... آخه اینجوری هم خیلی اذیت میشی زودتر گرفتن دردسرش بیشتره

تایم ندارم ک یک ماه واس قل اول بمونم یک ماه واس دومی

گفتم دوتا رو همزمان بگیرم از پوشک ک برم خونه خودم شهرستان