2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنیدد

160 بازدید | 13 پست

سلام من فقط میخوام کمکم کنید وگرنه اینجا هیچ قصدی ندارم

راستش یک مدته همش فکر مرگ تو سرمه از اینکه یک روزی زندگی تموم شه با اینکه سنی ندارم ۱۷ سالمه

از این حالم خسته شدم،هرکاری میکنم میگم که چی بشه

میترسم از مردن با اینکه سنمم زیاد نیست وابسته دنیام انگار

نمیتونم بپذیرم که قراره یکروزی تو این دنیا دیگه نباشم 

همش فکرم درگیره تو مدرسه تمرکز ندارم و کلاس زبان

یا مثلا میگم خوش بگذرونیم، خاطره بسازیم ک چی بشه اخرش یروز میمیریم و همچی تموم

و یک چیز دیگه ذهنمو درگیر کرده در مورد روح و خدا از لحاظ علمی میگن که روح وجود نداره

بمیریم همچی تمومه زندگی ک خیلی پوچ میشه و البته هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه آدما یه روزایی از زندگیشون گرفتار این افکار میشن طبیعیه. به زیبای های زندگی فکر کن به کارایی که دلت میخواد انجام بدی به غذاها و میوه هایی که هنوز نخوردی. باور کن زندگی خیلی قشنگه درسته که خیلی خیلی سخته ولی همه این سختیا یه چالشه که اگر نباشن تو افسرده میشی و زندگی بی معنی میشه. هر وقت این افکار اومد تویه سرت یه تسبیح بگیر تویه دستت و تند تند صلوات بفرست فکرت رو منحرف کن یا از یک تا صد تند تند بشمار انقدر تکرار کن تا آروم بشی. اوووو حالا حالا ها کلی کار داری که باید انجام بدی باید بری دانشگاه شاغل بشی عاشق بشی شکست عشقی بخوری ازدواج کنی بچه دار بشی وووووو از همه چیز لذت ببر حتی با هر لقمه غذایی که میخوری

همه آدما یه روزایی از زندگیشون گرفتار این افکار میشن طبیعیه. به زیبای های زندگی فکر کن به کارایی که ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی حالمو بهتر کرد:)

همین افکار نمیزاره هیچ لذتی ببرم💔

مرسی عزیزم حرفات خیلی حالمو بهتر کرد:)همین افکار نمیزاره هیچ لذتی ببرم💔

اصلا به روحو این چیزا فکر نکن دونستنش فرقی به حال زندگیه الانمون نداره. کی از دنیای بعدی خبر داره؟ یک روز از زندگیت لذت ببری به اندازه یک سال ارزش داره. منم قبلن مثل تو بودم یه روز یه جمله ای از یه روحانی شنیدم گفت نیازی نیست که آدما از همه علوم سر دربیارن. واقعا هم همینطوره. ببین چی زندگیت رو بهتر میکنه چی باعث پیشرفتت میشه وقتت رو صرف اون کن الان برای تو مهمه که برای کنکور و دانشگاه آماده بشی. باور میکنی همین افکار باعث شد دیگه نخوام ادامه تحصیل بدم خداروشکر بعدش پشیمون شدم و الان یه خانم وکیل شدم و تویه خونه خودم زندگی میکنم و آزادم.

اصلا به روحو این چیزا فکر نکن دونستنش فرقی به حال زندگیه الانمون نداره. کی از دنیای بعدی خبر داره؟ ی ...

مرسی قربونتتتت

همین حرفات کلی بهترم کرد

اتفاقا منم هدفم وکیل شدنه

ولی میگم تهش ک چی اخرش میمیرم

مرسی قربونتتتتهمین حرفات کلی بهترم کرداتفاقا منم هدفم وکیل شدنهولی میگم تهش ک چی اخرش میمیرم

آره همه میمیریم اما یه سری معتاد و دزد و قاتل یا متجاوز میشن و تویه خفت و بی آبرویی میمیرن بعضیا هم به درجات عالی میرسن و باعث افتخار بازماندگانشون میشن. انتخاب با خودته

ببین لحظات شادی بساز برای خودت،هدف گذاری کن، هدف هات رو متناسب با ظرفیتت و زمان دار انتخاب کن، سعی کن اشتباهاتت و تکرار نکنی، به مردن فکر نکن و بخودت بگو این تایمی که زنده هستی رو میخوای عالی زندگی کنی، وقتی خودت بسازی خواسته هاتو میبینی مدتهاس به مرگ فکر نکردی

سلام عزیزدلم

پیشنهاد میکنم توی دوره بینهایت شو شرکت کنید و توی کانال هاش در ایتا هم عضو بشید به بهترین شکل جواب میگیرید ان‌شاءالله 

استاد روانشناس ، استاد دین اسلام هستن میتونید مستقیما سوال هاتون رو بپرسید و توی دوره هم یه همراه و مربی دارید که میتونید باهاش حرف بزنید

ان‌شاءالله به زودی جدیدترین دوره شروع میشه 

جایزه هم دارن دوره هم هزینه ای نداره رایگان هست موسسه جوانان استان قدس رضوی برگزار میکنه