2777
2789
عنوان

خانم های کرمانی سوال دارم

379 بازدید | 42 پست

دوستان من یه ماموریت کاری میخوام بیام کرمان، شهرستان قلعه گنج.. 

میشه لطفا بگید چه جور شهریه؟ امنیتش چطوره؟ چقدر از خود کرمان فاصله داره؟ دادسراش کجاست؟ 

میخوام تنها بیام.. ولی تاحالا کرمان نرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمانی نیستم ولی کرمان زندگی میکنم

حقیقتا من تا حالا اونجا نرفتم همسرمم ک کرمانیه نرفته

از دوستای کرمانیم شنیدم ک زیاد فرهنگشون اوکی نیست

البته نه در این حد ک برای شما مشکلی پیش بیارن 

فاصله رو نمیدونم فک کنم حداقل ۲ ۳ ساعتی راه باشه با ماشیناونجا قسمت ب شدت گرم استان کرمانه عزیزم

ممنونم ازت. یه لطفی می کنی از همسرتون سوال کنید در مورد این شهر، اینکه چه هتلی بهتره برم ، نزدیک دادسرای این شهر هتلی هست ، یا نه 

سوالات این چنینی... راستش من هیچ کسی رو از دوستانم نمی شناسم که اهل کرمان باشن و بتونم سوال کنم برای همین به شما زحمت میدم. 

مرسی عزیز

ممنونم ازت. یه لطفی می کنی از همسرتون سوال کنید در مورد این شهر، اینکه چه هتلی بهتره برم ، نزدیک داد ...

عزیزم همسرم خوابه متاسفانه

البته ایشونم تا حالا ب این شهر نرفته

هتل اینا فک کنم تو نت سرچ کنی ب جواب برسی

هرچی ب محلی ک کار داری نزدیک تر باشه خب بهتره خصوصا تو این گرما

خیلی قراره بمونید؟ زیاد فرهنگ جالبی ندارن و اینکه فکر نکنم هتل داشته باشه ها شاید مجبور سین واسه هتل ...

دو روز می مونم تا کارم انجام بشه. هتل یکی پارسیان داره . بلوار علوی نوشته آدرسش رو.. 

فرهنگ جالب ندارن یعنی چی؟ یعنی خطری برام داره تنها بیام؟