2777
2789

۴سالشه

نگید ناشکری نکن اتفاقا خداروشکر میکنم بابتش.

ممنونش هستم ولی اخلاقایی داره که دیوونم کرده به خدا

همین امروز دوبار منو گریه انداخت

به شدت عصبی پرخاشگر و وحشتناک شیطونههههه 

خونمون که طویله شده از دستش نه با زبون نرم راه میاد نه با تشر و دعوا فقط کار خودشو میکنه و ذره ای نه از من نه پدرش حساب نمیبره

کلی کار خطرناک میکنه در حد لالیگا

به قران قسم تمام بدنش پر از خراش و خطو خش هست کلی به خودش ضربه میزنه اصلا محتاط نیست

دیگه نمیکشم از دستش

اینم بگم به شدت دختر آرومی بود تا دوسالگی ولی یهویی کلا عوض شد شایدم آجی بزرگترش روش تاثیر منفی داشته شایدم برخورد ما😭😭😭😭

راه برخورد باهاش چیه بچه ها؟😭

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش باشگاه ،پارک خستش کن اینقد راه ببرش که انرژیش تخلیه بشه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

حرف شنوی رسماااااا صفره

کارهای خطرناکشو چیکار کنم میترسم من نباشم  زبونم لال کاری دست خودش بده از ارتفاع میپره

چاقو برمیداره رو لبه همه جا راه میره

ظروف سنگین رو یه دسته سعی میکنه از رو اپن برداره

اجسام خطرناک مثل مهر و چاقو و ظروف رو پرت میکنه

😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج

به عنوان یک خواهر بزرگتر میگم...

اگه خواستید کسی رو سرزنش کنید خواهشا فرزند بزرگترتون رو سرزنش نکنید🥲

گناه داره... همهٔ کاسه و کوزه‌ها سرش آوار میشه چون خواهر بزرگه‌ است🥲

ویران‌گر اعظم هستم!

بچه ها یکم زیادی پررووشور شدن واقعا اینو دارم میبینم

دیگه نمیکشم حضرت عباسی

همش دارم حرص نیخورم صورتم تو ۳۹سالگی تمامش چروک شده از بس حرص خوردم و دندون قروچه رفتم و خودمو زدم😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج
بیش فعالی داره شاید عزیزم ببر مشاوره

تا دوسالگی فرشته بود به خداااااا قسم

یهو کلا عوض شد البته اینم بگم چهره خیلی زیبایی داره فکر کنم چشمش زدن آخه کلا زیرو رو شده😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج
دیگه نمیکشم حضرت عباسیهمش دارم حرص نیخورم صورتم تو ۳۹سالگی تمامش چروک شده از بس حرص خوردم و دندون قر ...

حالا یه روانشناس کودک ببرش چه ضرری داره؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

تا دوسالگی فرشته بود به خداااااا قسمیهو کلا عوض شد البته اینم بگم چهره خیلی زیبایی داره فکر کنم چشمش ...

بخدا میخواستم بهت بگم ،کاری که چشم و نظر میکنه با ادم هیچی نمیتونه بکنه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم