2777
2789
عنوان

چند تا سوال راجب به تیزهوشان دارم

101 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میخواستم برای بچه خواهرم سوال بپرسم 

الان کلاس ششمه و میخواد آزمون بده برای مدارس سمپاد و نمونه دولتی تیزهوشان 

از من پرسید که با چه نمره ای قبول میکنن ؟ و آیا سخت میگیرن و قراره از درس زده شه یا نه ؟ 

البته بگم اصلا نخونده براش فقط معلمش گفته امتحان کن احتمالا قبول میشی 

نظرتون چیه ؟ تجربه دارید خواهشاً بگید

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیزهوشان سخته نمونه دولتی بهتره

پافشاری داره شب و روزم واسه مادرش نذاشته ، شرایط نمونه دولتیش چیه ؟ 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

اصفهان

ببین اگه کتاب خوندن،درس و... تو ذاتش هست قطعا بره تیزهوشان 

از همه لحاظ احتمال قبولیش بالا می‌ره ( البته خودش هم باید تلاش کنه)

ولی اگه اینطوری نیست اصلا نفرستش چون بد افسرده میشه تو اون محیط

ببین اگه کتاب خوندن،درس و... تو ذاتش هست قطعا بره تیزهوشان از همه لحاظ احتمال قبولیش بالا می‌ره ( ال ...

اصلا درسخون نیست ، البته هوش خوبی داره 

اما برای درس هایی مثل ریاضی فکر نکنم ، خودش میگه آسونه اما فکر نکنم براش آسون باشه چون وقت سر خاروندن ندارن

پافشاری داره شب و روزم واسه مادرش نذاشته ، شرایط نمونه دولتیش چیه ؟

بگو اگر می‌خواد بره فقط نمونه دولتی فعلاً کلاس ششم دبستان با کتاب‌ها آشنا نشده از هفتم وارد تیزهوشان بشه عزیز شیمی فیزیک همه اینا رو تخصصی یاد می‌گیره و قطعاً تا دوازدهم ز درس زده می‌شه

تموم شد..💔

اصلا درسخون نیست ، البته هوش خوبی داره اما برای درس هایی مثل ریاضی فکر نکنم ، خودش میگه آسونه اما فک ...

خواهشاً اصلا نفرستش 

به وضوح من شش سال تیزهوشان بودم 

میشه دید که کم کم این دانش آموزا از دور حذف میشن 

قطعا اگه نخوره به اون جو افسرده میشه 

اصلا درسخون نیست ، البته هوش خوبی داره اما برای درس هایی مثل ریاضی فکر نکنم ، خودش میگه آسونه اما فک ...

تیزهوشان جای آدم‌های درس خون یا به قول خودمون خرخونه که سر از کتاب در نمیاره تیزهوشان اسمش را تیزهوشانه ولی در اصل برای آدماییه که تلاش می‌کنند خیلی در روز بیشتر از ۵ ساعت درس می‌خونن نه برای کسی که درس خون نیست

تموم شد..💔

خواهشاً اصلا نفرستش به وضوح من شش سال تیزهوشان بودم میشه دید که کم کم این دانش آموزا از دور حذف میشن ...

مرسی بابت راهنماییت قشنگم بهش میگم حتما 

خودمم به فکر همینم قطعا نره حداقل نمونه دولتی

سلام عزیزم من مشاور تیزهوشان هستم.

.ازمون سال ششم فقط مباحث هوش و استعداد هستش و از نظر درسی فقط بگو برا معدلش بخونه ک معدلش بالا بشه

الانم فرصت کمی داره تا ازمون .اگر علاقه داره بگو حتما استارت بزنه.

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....