2777
2789
عنوان

قرص اسپیرونولاکتون

115 بازدید | 22 پست

توروخدا بیایید

من ریزش مو داشتم 

رفتم دکتر زنان و چکاب کامل دادم و هیچ مشکلی نداشتم 

و دکتر قرص اسپیرونولاکتون بهم داد گفت روزی دوتا بخور 

من روز اول پریودم بود و دو تا خوردم 

امروز که روز دوم پریودم هست از بعد از ظهر دیگه ترشح نداشتم و انگار دیگه دارم پاک میشم

بنظرتون از عوارض قرص هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعن بله من سیکلم منظم بود رفتم دکتر قرص ای پی۶ داد الان دگ حتی پریودم نمیشم همچیمو ریخ بهم هر روزم لکه بینی دارم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اسپیرو اینام بم داد اینارو دگ همون یکی دو روز اول قطع کردم وگرنه الان ب چخ رفته بودم 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

قطعن بله من سیکلم منظم بود رفتم دکتر قرص ای پی۶ داد الان دگ حتی پریودم نمیشم همچیمو ریخ بهم هر روزم ...

وای من اصلا مشکلی نداشتم 

دکتر اینو داد اینجوری شدم 

دوروز بیشتر نخوردم 

کاش اصلا نخورده بودم 

بنظرت دیگه نخورم دفعه بعد پریودم درست میشه؟

برا ریزش موهات قرص فولیکوژن و امپول بیوتین و پپتاید ترکیبی بزن تا 6 هفته،من همینارو هم از نی نی سایتیا گرفتم دکتر برام نسخش کرد الان دگ ریزش موم خوب شده

من چند ماه خوردم جوش صورت داشتم همه رو محو کرد مشکل خاصی پیش نیومد. با دکترت حرف بزن ببن چی میگه

من ۳تا دونه بیشتر نخوردم 

بنظرت قطع کنم پریودم درست میشه و مشکلی برام پیش نمیاد؟

وای من اصلا مشکلی نداشتم دکتر اینو داد اینجوری شدم دوروز بیشتر نخوردم کاش اصلا نخورده بودم بنظرت دیگ ...

دیگه نخور کلن طرف قرصا هورمونی نرو این بارها و بارها بهم ثابت شده همچیتو میریزه بهم

من چند ماه خوردم جوش صورت داشتم همه رو محو کرد مشکل خاصی پیش نیومد. با دکترت حرف بزن ببن چی میگه

قرصای هورمونی شانسیه افراد کمی ازش جواب مثبت میگیرن اکثرن با کلی عوارض ت اوج باهات خداحافظی میکنه