2777
2789
عنوان

بچه داشتن با بودجه زیر ده تومن😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 41 پست
منم بیست چاری میگن من ک حلقه گذاشتم انشالله ک باردار نشم اینقدر جار زده ک ی بار زن داداشش گفت ایشالل ...

مگ حلقه واسه ازدواج نبود مگ اونجام حلقه میخواد🥲

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای یو دی

اها چند وقته گذاشتی؟ مشکلی نداری باهاش من میخوام بذارم میترسم میگن چیز سنگین نباید بلند کنی من بچمو بغل میکنم بعد میگن عفونت و خونریزی زیاد میاره و... شما ازین مشکلا نداری؟

خرج خونه هس کرایه خونه هس اینا ب کنار فقط مراقبت دوران بارداری بالای ۲۰ تومن هزینه برمیداره بچه بیاد کلی خرج و مخارج پوشک گرون بچه اذیت میشه خیلی 

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

طبیعی ک هزینه ای دریافت نمیکنن رایگانه ولی بدش باید ی س بار بری زیر دست متخصص تا یکم از بزرگراه کرج ...

نمیدونم من دیدم گفت ۹تومن پول بیمارستان شد از برادرشوهرم قرض کردیم 💃

ماهی 10کمه ب خدا خرج مهد یعنی خوراکی روزانه پسرم ک می‌بره مهد در ماه حساب کردم شد 5

دقیقا پسر شوهر منم ماهی ۱۵۰۰ پول سرویس و کلاسش۱ تومن سه تومن هم خرج خورد و خوراکش میشه دوماه یکبار هم لباس می‌خریم براش میشه ۱تومن اصلا نمیشه با ده تومن بچه آورد 😐😐😂

💚🌱

درکت میکنم عزیزم ولی میدونی چیه اونایی ک سنشون زیاده ب این فک نمیکنن ک باید به آینده بچه فکر کرد .اونا چون تجربه دارن میگن تو این گرونی همین ۱۰.۱۵ت ک دارن یا مثل شما ۷تومن یهو پولدار نمیشن ک ولی سنشون میگذره و ممکنه دیر بچه دار بشم یا اصلا بچه دار نشن یا حسرت بخورن ک چرا دیر بچه دار شدن .مامان من از زمان عقدم میگف ب فکر پول نباشینا بخاطرش بگی پول نداریم نمیخوام بچه بیاریم گف ی زمانی میشه هر چقد بخوای هم نمیتونی بچه دار بشی .تو این گرونی وضع همینه یهو معجزه نمیشه ک .خانواده ها هم کم و بیش باید کمک کنن.خودتونم اگ دوس دارین بچه بیارین ب حرف بقیه گوش نکنین 

بچه اگر خیلی مراعات کنی و تازه هیچ کار اضافی براش نکنی ماهی ۶ تومن میخاد البته بچه من که باید گفتاردرمانی بره قشنگ با مهد و بقیه هزینه هاش ماهی ۸ یا ۹ تومن میشه تازه اگر دکتر و آزمایش بخاد که بیشتر اینم بگم هیچ کار اضافه ای هم براش نمیکنم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
هم بهش میگن حلقه هم ای یو دی عارضه واسه اینکه حلقه دسستو در میاری باید اونجا حلقه بزاری تا حداقل یکم ...

ینی بچه نداری اصلا؟؟

اها چند وقته گذاشتی؟ مشکلی نداری باهاش من میخوام بذارم میترسم میگن چیز سنگین نباید بلند کنی من بچمو ...

من شهریور 1401گذاشتم هشت ساله خدا رو شکر ک ن فقد ی بار پارسال بعد خونه تکونی زیاد حدود یک ماه لکه بینی داشتم رفتم پیش ماما گفت کم کم خوب میشه حلقه تکونی نخورده  دیگه مشکلی نیست قبلاً قاعدگی منظمی نداشتم  ولی الان درست شده  خداروشکر گوش شیطون کر مشکلی پیش نیومده عفونتم ن کلا هواست نباشه تمیز نباشی عفونت می‌کنی 

بگو اگر هزینه ی بچه رو تقبل می‌کنی بیارم براتون 

والا عیدی برای دو پسرام لباس بیرونی و خونگی و اینا گرفتم رو هم ده تومن شد

من بابام سر اولی یه یکم دست و بال و مون خالی بود گفت بیار پوشک و شیرخشک ش با من . که آوردم والا به مادر شوهرت بگو یکم حمایت کن جا حرف زدن عمل کنید😄