2777
2789
عنوان

سلام استعداد نویسندگی

143 بازدید | 18 پست

میتوانم با هر موضوعی متن های منسجم و شاخص های توسعه فردی و... بنویسم ولی نمیدونم چطوری اسعتدادم رو ازش استفاده کنم و یکم جدی تر ازش استفاده کنم به هرکس میگم مسخره ام می‌کنه و میگه هیچی از در نمیاد 🥲 کسی هست اینجا که نویسنده باشه یا بتونه کمکم کنه

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در میان انبوه شبنم های پاییزی برگ های مرده طراوت دیده درحال تلاش برای زیستن هستند به مانند انسانی که در انبوه مشکلات با یاد خدا میخواهد حاله ای از امید در زندگی خود بگنجاند و این تلفیق طبیعت و زندگیست

نمیتونم هندل کنم دنبال یه نویسنده یا کسی میگردم که بتونه کمکم کنه

من ۶ ساله میگردم و مث خودت به هر کی گفتم زد زیر خنده مسخره ها شهرمونم کوچیکه که کلاسی چیزی برم منسجم کنم نوشته هامو

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

دوستان من هم تو شهر کوچک زندگی میکنم ولی آخرش که چی باید یک کاری بکنیم یانه امروز دنیای ارتباطات هست اینستاگرام پیج نویسنده یا یک آدمی که بتونه کمک کنه رو پیدا کنید متن و مشکل رو بهش بگید شاید تونست کاری کنه برامون آها انجمن نویسندگان هم غافل نشید 

در میان انبوه شبنم های پاییزی برگ های مرده طراوت دیده درحال تلاش برای زیستن هستند به مانند انسانی که ...

بر اساس این متن توصیه‌م اینه که خیلی رمان و داستان کوتاه ایرانی بخونی. قلمت قوی بشه. بعدش برو کلاس داستان‌نویسی. و بعد شروع کن به داستان نوشتن و بعد ازپنج شیش سال (به شرط پشتکار) کتابتو چاپ کنی