2777
2789

خونه خودمون نوساز هفتاد متریه.میگه بفروشیم خونه ارثیه پدرش و که ۹۰ متریه بخریم که ساخت ۴۰ یا ۵۰ سال پیشه☹️آپارتمانه ،ویلایی هم نیست ک بگم از اول میسازیم.صددرصد باید بازسازی بشه من راضی نیستم ولی شوهرم گیر داده😭میگه بازسازی میکنم ولی فایده نداره

چن سال بعد اگه ما بمیریم به درد دخترام نمیخوره خونه قدیمی ساختو کی میخره آخه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

اگه ویلایی بود عالی می شد ولی آپارتمان رو بخوای بکوبی بسازی چه قدر بهتون میرسه؟

بشین منطقی و با حساب و کتاب باهاش حرف بزن اگر ببینه ضرره احتمالا پشیمون شه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ویلایی بود عالی می شد ولی آپارتمان رو بخوای بکوبی بسازی چه قدر بهتون میرسه؟بشین منطقی و با حساب ...

الان ضرر نمیکنیم.من میگم درآینده به ضرر دخترام میشه.طبیعتا خونه نوساز گرونتره الان خونه ما متری ۸۰ تومنه خونه پدرش متری ۴۰ تومنم نمیخرن چون قدیمیه.

وا😐😐😐😐اصلا عجیبه پیشنهادش ، مگر اینکه خونه شما ته شهر باشه و خونه پدرش بالاشهر

هر دو تو یک محله هستن.پیاده ده دقیقه راهه

با آرومی باهاش حرف بزن

اصلا چرا میخواد بخره فقط بخاطر دوست داشتن؟:(((

منطقی نیست از نظر مالی

دلایلت رو بگو با منطق نه دعوا

ما آپارتمان نوساز بودیم دور از شهر بود فروختیم رفتیم ویلایی کلنگی گرفتیم داخل شهر و واقعا از انتخابم راضیم

با آرومی باهاش حرف بزناصلا چرا میخواد بخره فقط بخاطر دوست داشتن؟:(((منطقی نیست از نظر مالیدلایلت رو ...

ویلایی خب خیلی ارزشمنده.آپارتمانی قدیمی ساخت ارزش نداره اصلا.نمیزارم بخره