2777
2789

الان ۸۰ میلیونه

من ۲۰ میلیون کردم

درد داشت

من دندون جلوم صاف بود پایینتم عقب جلو

بالامم دکتر گفت باید ارتودسی شه دو میلیموتر امد جلو که برای هم ن ناراحتم فقط همین در کل راضی بودم مراقبت زیاد میخواد و کشیدگی دندون نداشتم شکر خدا

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال پیش درآوردم عالی بود بهترین کاری ک در حق خودم کردم برمیگشتن عقب زودتر انجام میدادم 

دردم هربار ک میری معاینه یکی دوروز یکم سخته بعد اوکی میشه قابل تحمله

مراقبتاش سخت نیس ولی مهمه 

قیمتشم نمی‌دونم من چندسال پیش انجام دادم

وا آدم قبلش دندوناش کج باشه بعد صاف بشه که پشیمونی نداره 

درد هم همون اوایلش درد داره و خب باید مراعات کنی چیزای سفت نخوری ولی بعد اوکی میشه

مراقبت هاش هم آره وقت گیره سه نوبت باید مسواک بزنی ، آخر شب هم با نخ دندون کشیدن و اینا برای من نبم ساعت طول میکشید 

والا آخرین نرخ ۵۰ تا ۷۰ تومن شنیدم الان قطعا بیشتر شده ، البته جا تا جا هم فرق داره مثلا کلینیکا کمتر میگیرن 

وا آدم قبلش دندوناش کج باشه بعد صاف بشه که پشیمونی نداره درد هم همون اوایلش درد داره و خب باید مراعا ...

من ازدردش میترسم و اینکه خیلیا میگن دندون میپوسه

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

حتما تحقیق کن دکترت خوب باشه تبحر داشته باشه دکتر من دندونامو داغون کرده فک بالام مشکل جلو اومدن داشت نه تنها درستش نکرد بلکه بدترش کرد و بین دندونام فاصله انداخته اصلا از پولی که ازم گرفت راضی نیستم