2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظاعرا یه پشت کنکوری برای حذف یازدهم تاپیک زده بعد ایشون اومده گفته نا عداتیه حذف بشه دعوا شده

الان مثلا کسی به حرفای اینا توی نی نی سایت توجه میکنه که دعوا هم کردن؟ 

معدلش بالاشده برای خودش نتیجه میده 

چرا یجوری وانمود کرده انگار کاکتوس بنفش میخوایته حقشو بخوره😐🤣

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️

الان مثلا کسی به حرفای اینا توی نی نی سایت توجه میکنه که دعوا هم کردن؟ معدلش بالاشده برای خودش نتیجه ...

من ندیدم دقیقا  چی گفتن نخوندم یعنی ولی واقعا بعضی از پشت ها دیدم سر همین نهایی یازدهم بچه های دوازدهمی رو حرص میدن

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
من ندیدم دقیقا چی گفتن نخوندم یعنی ولی واقعا بعضی از پشت ها دیدم سر همین نهایی یازدهم بچه های دوازد ...

من خودم دوازدهمم 

وقتی میدونم قرار نیست کسی به حرفشون اهمیت بده پس نباید حرص بخورم

من خودم دوازدهمم وقتی میدونم قرار نیست کسی به حرفشون اهمیت بده پس نباید حرص بخورم

اره خب اونا که بااخره هر تصمیمی دوست دارن میگیرن

@دختر_رنج دعواتون سر چیه؟ بگو کنجکاورم سیسی

سلام عزیزم 

نه ایشون سوال کردن که به نظرتون حذف میشه یا نه 

منم نوشتم انشالله که حذفش نکنن 

ایشونم نوشت که دوازدهمی ؟ 

منم گفتم آره و گفتم که چقدر خون دل خوردم تا خودمو بکشم بالا 

ایشونم در عین بی ادبی مسخره کردن و خندیدن و گفتن که به خاطر همینه اینقدر معدل بیست داشتیم . . .

و تاپیکشون رو قفل کردن .

منم حقیقتا به اون همه تلاشی که کردم و حرفی که زدن رو نتونستم هضم کنم .

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اره خب اونا که بااخره هر تصمیمی دوست دارن میگیرن

درسته عزیزدلم انشالله که خیره 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

سلام عزیزم نه ایشون سوال کردن که به نظرتون حذف میشه یا نه منم نوشتم انشالله که حذفش نکنن ایشونم نوشت ...

تاپیک اخرم هم نوشتم اینجا واقعا حسود خیلی زیاده توی همه موضوعات مثل همین کنکور منم دیروز توی تاپیکم این اتفاق افتاد 

تاپیک اخرم هم نوشتم اینجا واقعا حسود خیلی زیاده توی همه موضوعات مثل همین کنکور منم دیروز توی تاپیکم ...

دیدم گلم 

واقعا درسته 🩷🫂

سلام عزیزم نه ایشون سوال کردن که به نظرتون حذف میشه یا نه منم نوشتم انشالله که حذفش نکنن ایشونم نوشت ...

آها 

پس یجورایی حق داشتین 

ببین من خودم دوازدهمم 

الان به حرف اونا که نیست چیزیه که تصویب شده و تو به کار خودت ادامه بده