2777
2789
عنوان

حرکات جنین از هفته چنده

87 بازدید | 16 پست

من تازه وارد هفته 17 شدم 

احساس میکنم شکمم خیلی کوچیکه یه کوچولو فقط معلومه و اینکه اصلا حرکتی حس‌ نمیکنم 

گاهی اوقات یه فکر هایی میاد به سرم که میگم خدای نکرده حتما اتفاقی افتاده 

آخرین بار قبل عید رفتم دکتر برا چهارشنبه این هفته وقت داده ولی حس و حالم یه جوریه میگم خدای نکرده زبونم لال قلبش میزنه دیگ اره ؟

خیلی استرس دارم در کل😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حس کردنش خب الان خیلی سخته عین حرکت باد تو معده میمونه تشخیصش خیلی سخته باید بزرگ تر بشه بچه تا بشه تشخیص داد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
۲۰ هفته ب بالا حس میشه.سونو انومالی برو ۱۸ هفتت ک تموم شدتگران نباش. طبیعیه حس نکنی و شکمم نداشته با ...

آخه تا همین دو سه هفته پیش که حالت تهوع داشتم دکتر می‌گفت خوشحال باش چون این نشونه اینه که سالمه و داره رشد می‌کنه که من خودم خیلی اذیت میشدم 

الان که حالم بهتر شده نگران اونم که میگم خدای نکرده زبونم لال اگه رشد نکنه چی

آخه تا همین دو سه هفته پیش که حالت تهوع داشتم دکتر می‌گفت خوشحال باش چون این نشونه اینه که سالمه و د ...

این چه حرفیه خب معلومه علائم کمتر میشه منکه از اول بارداری حالت تهوع نداشتم چیبگم؟؟منم باید استرس میگرفتم؟

این چه حرفیه خب معلومه علائم کمتر میشه منکه از اول بارداری حالت تهوع نداشتم چیبگم؟؟منم باید استرس می ...

والا تا حالت تهوع بود پدرم در اومد هی میگفتم بچه چیه و فلان و فقط آرزو داشتم یه روز بتونم آب بخورم

یعنی در حدی بود که حتی آب هم نمی‌تونستم بخورم 

الان که ندارم فکرم مونده پیش اون😂

والا تا حالت تهوع بود پدرم در اومد هی میگفتم بچه چیه و فلان و فقط آرزو داشتم یه روز بتونم آب بخورمیع ...

بخدا ما باردارا رد دادیم دیگه من خودمم مثل تو هستم تازه من تازه ۱۵هفته هستم یعنی تا هر دفعه ی هفته بگذره و این بچه بزرگتر بشه من جونم درمیاد بخدا همش میگم یکم بزرگتر بشه خیالم راحت میشه اما بازم همونم 

راستی ۱۷هفته یعنی ماه چهارم تموم شد الان ۵ ماهته پس استرس نداشته باش 

بخدا ما باردارا رد دادیم دیگه من خودمم مثل تو هستم تازه من تازه ۱۵هفته هستم یعنی تا هر دفعه ی هفته ب ...

اره بابا خیلی سخته خدایی 

منم تا برسم این 17 هفته هزار بار مردم و زنده شدم 

اره بابا خیلی سخته خدایی منم تا برسم این 17 هفته هزار بار مردم و زنده شدم

اره سخته پر استرسه 

میفهممت واقعا درکت میکنم خودمم همینم حتی خواب درست و حسابی هم ندارم همش تو خواب هم باید مواظب باشم رو شکمم نخابم یا از تخت نیوفتم یا پتو رو شکمم باشه اما ب تمام سختیهاش میارزه واقعا میگم تمام سختیهاش واسه من فقط بچم سالم باشه همیشه