2777
2789
نه مثه منم خوب نیست همش استرس دارم نکنه تو خیابون زایمان کنم 🗿

هی خواهر خیلی خوبه من که با اینکه دوشب با امپول درد کشیدم ولی بدنیا نیومد آخر سر بردن اتاق عمل ،،،درد هردوتا رو باهم کشیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله بگو صلوات بفرست اصلا استرس نداشته باش من تجربه ۳تا طبیعی دارم و الحمدلله لحظه ای پشیمون نیستم در حالی که همه اطرافیانم سز بود ....

پیشاپیش قدمش مبارک

خیلی برای من دعا کن 

یکی از لحظات استجابت دعا زمان زایمان هست

هی خواهر خیلی خوبه من که با اینکه دوشب با امپول درد کشیدم ولی بدنیا نیومد آخر سر بردن اتاق عمل ،،،در ...

اره اینجوری خیلی سخت و عذاب اوره 

کاش وقتی میبینن زایمان طولانی میشه سز کنن

خودتو دوس داشته باش❤️
شما که تجربه هردو روش زایمان رو دارید از کدوم راضی تر بودید؟سزارین بهتره یا طبیعی؟

ببخشید دیر جواب دادم سزارین خوب بود طبیعی خیلی اذیت شدم با اینکه دکترم خوب بود بیمارستان عرفان زایمان کردم دست دخترمو کشیده بود میگفت داشت خفه میشد عذاب اور بود دخترم تا چهار ماه دستشو نمیتونستتکون بده خدا کمک کرد و فیزیو تراپی بردم سزارین و خودم به دکترم گفتم قبول کرد یه امپول از کمر میزنن بلافاصله بچه رو دنیا میارن بعدش هم زخم هات هست که مهم نیست زود خوب میشه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن