یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
۲۴ روز ک خیلی دیر نیست که احساس بارداری کردیاگ ۱۰ روز افتاد عقب از موعدت اونموقع شک بکن اگ هم اکثر و ...
عزیزم خب ۲۴ روزه عقب انداختم یعنی از موعد پریودم گذشته،۲۰ یا ۲۲ اسفند باید پریود میشدم،دوازده روز بعد از موعد پریودم آزمایش دادم کمتر از دو شد گفتن منفیه
عزیزم خب ۲۴ روزه عقب انداختم یعنی از موعد پریودم گذشته،۲۰ یا ۲۲ اسفند باید پریود میشدم،دوازده روز بع ...
اها خب پس احتمال داره تنبلی داشته باشی چون منم همینقدر عقب مینداختم که دیگ رفتم سونو نوشت فولیکول های ریز مشاهده شد و دکتر گفت تنبلی تخمدان داری
منم هی استرس میگرفتم که نکنه باردارم ولی من فقط بیبی چک میزاشتم تا میدیدم منفیه دیگ خوشحال میشدم چون میدونستم اکثر مواقع عقب میفته دیگ به همون جواب منفی اعتماد میکردم و بعدشم پریود میشدم