2777
2789
عنوان

کسی بوده پریودیش فقط سه روز باشه

115 بازدید | 20 پست

بچه ها من تنبلی تخمدان دارم به موقع پریود میشم ولی فقط سه روزه البته قبلا چهار روز بود هر چی دکتر رفتم مشکلم حل نشده شما نظری دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه روزه مشکلش چیه؟؟؟...یه پریود سبک و ۳ روزه...البته من تنبلی و مشکل تخمدانم تو عمرم نداشتم و بنظرم کم بودن پریود ربطی ب تنبلی نداره

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

منم سه روزه مشکلش چیه؟؟؟...یه پریود سبک و ۳ روزه...البته من تنبلی و مشکل تخمدانم تو عمرم نداشتم و بن ...

اخه خونریزی کم و سه روزه واقعا نرماله؟ هر بار فقط پنج تا پد استفاده میکنم گاهی اوقاتم چهارتا

اتفاقا نشون دهنده تغذیه خوبه

خروجی کمتری داری

اکثر وگان ها و وجترین ها پریودشون اینجوریه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️