2777
2789

ما یه فامیل دورمون یه پسر ۸ ساله داشتن یه دختر ۳ ساله  که باردار شد ناخواسته و یه دختر دیگه ام بدنیا آورد 

بعد این دختر دومش ۸ ماهش که بود دختر اولیش از پله ها فکر میکنم افتاد و رفت تو کما خلاصه غوغا شد و مادرش و پدرش و داداشه همه داشتن دق میکردن واقعاً 

که اون دختر دومش که ۸ ماهش بود این وسط کرونا گرفت و در عرض سه روز از دنیا رفت دیگه به کل داغون شدن که بعد سه ماه دختر اولشون از کما بیرون اومد خیلی حالشون بهتر شد 

بعد ها عمم گفت مادرش بهم گفت بازم خداروشکر که اون یکی رو خدا ازمون نگرفت 

نظر شما چیه ؟ چون خانوادشون دختر دوست داشتن و بعد چند وقت دختر اولشون بدنیا اومده بود خیلی براشون عزیز بود یا همه اینطورن ؟ و براشون خاص تره اولین ها؟ 

واقعا چرا هر چیزی رو ب چیز دیگه ربط میدی؟؟داغ فرزند سخته و اون خانواده داغ فرزند دیده

و اون مادر خداروشکر کرده که برای بار دوم این دردو نکشیده و خدا فرزندشون رو بهشون بخشیده

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناموسا چه ربطی داشت؟

ایشون خیلی وقته با این موضوع درگیر هست 

کدوم فرزند عزیز هست 

یا مثلا نازپرورده‌ترین دختر اطرافتون کیه 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

کاربری قبلیت چی شد

چند سالته؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چه ربطی داشت دقیقا!!

اون مادر چون داغ یه فرزندش دیده خداروشکر کرده که اون یکی فرزندش خدا بهش بخشیده

ما خودمون 5تا هستیم من خودم آخریم و خدا خواسته

مامان و بابام کلا جونشون و بچه هاشون 

نه جنسیت براشون فرق داره نه سن نه اولی و آخری 

مامانم میگه شما 5تا مثل انگشت های دست هستید هیچکدوم به اون یکی ترجیح نمیدم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
کلا متوجه موضوع نشدین

نمیشه که همه متوجه نشده باشند!!!

پس حتما شما اشتباه توضیح دادی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏