2777
2789
عنوان

کیا سونو قلب دارن

138 بازدید | 20 پست

هفته بعد باید برم سونو قلب استرس دارم میشه دعا کنید برام مامانا🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😍

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

..خدایا کرمتو شکر این یکی هم ایست قلبی کرد اخه چرا😭😭😭😭

نگران نباش انشاله سالم و سلامته 

من خودمم مثل توعم مثلا میگفتم خدایا قلبش تشکیل بشع دیگ استرس نمیگیرم خداروشکر قلبش تشکیل شد الانم همش میگم خدایا یکم بزرگتر بشه دیگ استرس نمیگیرم اما همچنان استرس  دارم مثلا الان برای سونو آنومالی و غربالگری دوم و اینا یکم استرس دارم یا همش نگرانم ک خدایا بچم سالم باشه 

شماهم تازه اومدی ب جمعِ ما استرس دارا 😂😂الان ی هفته استرس قلبشو داری باز استرس ان تی داری و همچنان این استرس ادامه داره  ... 

عزیزم ایشالا به خیرو خوشی، میگم من ۲۴ روزه پریود نشدم دوازده روز بعد از تاخیر مربودم آزمایش دادم گفت کمتر از دو هستش،امکان داره زود رفتم و بتا بالا رفته باشه؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش انشاله سالم و سلامته من خودمم مثل توعم مثلا میگفتم خدایا قلبش تشکیل بشع دیگ استرس نمیگیرم ...

😂😂😂😂😂♥️الهی حرفات واقعیته بخدا عزیزم هنوز سونو نرفتم خیلی خیلی دل نگرونم دعا کن برام ♥️🙃🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ایشالا به خیرو خوشی، میگم من ۲۴ روزه پریود نشدم دوازده روز بعد از تاخیر مربودم آزمایش دادم گفت ...

بالاتر از ده باید باشه عزیزدلم انشالله که شما هم مامان میشی😍😍♥️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخی بسلامتی عزیزم اصلا نترس ایشالا سالم بغلش بگیری ..

وای هنوز اول راهی یکم که بگذره تکون خوردناش شروع سه بدبختی یعنی ها دو ساعت تکون نخوره دنیا رو سر آدم خراب میشه 😂

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

آخی بسلامتی عزیزم اصلا نترس ایشالا سالم بغلش بگیری ..وای هنوز اول راهی یکم که بگذره تکون خوردناش شرو ...

انشالله ایندفعه بچم سالم باشه به حق امام زمان این روزارو ببینم 😍♥️خدا بهت ببخشه عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله ایندفعه بچم سالم باشه به حق امام زمان این روزارو ببینم 😍♥️خدا بهت ببخشه عزیزدلم

فدات عزیزم 😘😘

انشالله عزیزم تا چشم بهم بزنی تموم میشه بخدا فقط سعی کن زیاد به خودت استرس الکی ندی خدایی که یه فرشته گذاشته تو دلت همونم مواظبشه بسپار بخدا و از بارداریت لذت ببر که بعدا دلت برا این روزا تنگ میشه ها گفته باشم😁

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

فدات عزیزم 😘😘انشالله عزیزم تا چشم بهم بزنی تموم میشه بخدا فقط سعی کن زیاد به خودت استرس الکی ندی خ ...

😂😍❤️فداتشم به خدا قسم انقدر چشم انتظارم روزی برسه ساک بچمو ببندم بدنیاش بیارم صحیح وسالم بزارنش تو آغوشم 😭🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😍❤️فداتشم به خدا قسم انقدر چشم انتظارم روزی برسه ساک بچمو ببندم بدنیاش بیارم صحیح وسالم بزارنش تو ...

انشالله عزیزم آره واقا شیرین ترین لحظه اس واسه هر مادری .

ولی تمرین کن بتونی جلو خودتو بگیری وقتی ساعت ۲ نصف شب نمیخوابه واسه خودش میخنده توام فوش بارونش میکنی 😂😂منکه نمیتونم جلو خودمو بگیرم 😂😂😂

انشالله عزیزم آره واقا شیرین ترین لحظه اس واسه هر مادری .ولی تمرین کن بتونی جلو خودتو بگیری وقتی ساع ...

خدا بهت ببخشتش عزیزکم😂♥️😍من عاشق بچه هام واسه همین کم طاقتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۲روز بعد موعدت یعنی؟نه نشون میده من ۲ روز به موعد رفتم دقیق بود

آره پریود بهمن ماهم بیستم بوده،یعنی ۲۰ اسفندم باید پریود میشدم،من ۵ فروردین آزمایش دادم ،خیالم راحت باشه نمیخواد دوباره تکرار کنم؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻