2821
2789

سلیقه ایه. باید ببینی خنک دوس داری یا شیرین دوس داری. چه رایحه ای خوشت میاد. نمیشه اینطوری معرفی کرد ولی مثلا توی دخترونه ها بوی پاستیل و توت فرنگی اینا مثل یارا و باربری هر و مای وی

می‌خوام هدیه بدم به دوستم بعد نمی‌خوام زیاد هزینه کنم از عطرایی که بوی وانیل و نارگیل و اینا میده خوشش میاد نمی‌دونم براش چی بخرم 

دُخت شیرازیم 😎        

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مناسب ندارم ولی بوشون عالیه اونایی ک دارم.

بگم؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

کیلین زنبق

کیریستی نامبر وان

شنل

دیور جادور

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

قیمتشون مناسبه ؟و اینکه بو هاشون چطوریه ؟

نه قیمتاشون خیلی زیاده گفتم که مناسب نیس ولی بوشون عالیه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز