2777
2789
عنوان

درمان تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
چحوری پیام بدم؟

واتساپ داری عزیزم؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من درمانش کردم‌ کلن قند و شیرینی و شکلات و فست فودو گذاشتم کنار هرروز میوه میخورم هر روز ۳۰ دقیقه پیاده روی میرم و ساعت خوابمم تنظیمه 

جوری رعایت میکنم که حتی با قیمه هم سیب زمینی سرخ کرده نمی خورم وزنمم متعادل با قدمه

من که درمان شدم اینطوری 

ببین من درمانش کردم‌ کلن قند و شیرینی و شکلات و فست فودو گذاشتم کنار هرروز میوه میخورم هر روز ۳۰ دقی ...

باردار هم شدین؟

میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

میشه منم راهنمایی کنی

عزیزم اگه واتساپ دارین شماره بدم شرایط ارسال عکس زبان رو براتون میفرستم

ما از روی عکس زبانتون علت اصلی مشکلتون رو بهتون میگیم و برای درمانش بهتون گیاه دارویی می‌دیم در کنار دستورات تغذیه ای و ممنوعیات مدیتیشن و.. که بصورت رایگان در اختیارتون میزاریم و توی طول درمان در کارتون هستیم و چالشهاتون رو پاسخ می‌دیم و راهنمایی کامل میشین تا انشالله مشکلتون رفع بشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

من مجردم عزیزمولی پریودم منظمه و سنوهم رفتم همه چی خوب بود

خداروشکر ان شاءالله همیشه تنت سلامت باشه خواهر برا منم دعا کن خدا بهم نی نی بده

عزیزم اگه واتساپ دارین شماره بدم شرایط ارسال عکس زبان رو براتون میفرستمما از روی عکس زبانتون علت اصل ...

شمارتین رو بدید لطفا

شمارتین رو بدید لطفا

۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶

تو واتساپ پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان رو براتون بفرستم عزیزم

۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶تو واتساپ پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان رو براتون بفرستم عزیزم

بیاسین وات ساپ پیام دادم