2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صابر فردوس رو میندازه بیرون از خونه . فریبا نادری هم میاد و اون زن دوم صابر رو میندازه بیرون فقط انیس و دختراش می‌مونن بعد ها صابر ذو میکشه . همه ی اموال میرسه به فریبا 

بعدا حشمت زن میگیره و ستایشم ازدواج میکنه که کاش این وو تا اتفاق نمیوفتاد

بله ممنونم

قربونت

صابر میمیره بعد فردوس به خاطر بدهی میوفته زندان ستایش بدهیشو میده

بعد اشتی میکنن دیگ فردوس هم میاد پیش ستایش زندگی میکنه

انیس زبون باز میکنه 

بعد یکی عاشق ستایش میشه و... یه اتفاقایی میوفته که ستایش مجبوری با طرف ازدواج میکنههه که این باعث میشه بچه هاش ستایشو طرد کننن بعد اخرش اشتی میکننن(قسمت اخر)

بعد پری سیما میخاد فردوس بکشه به دارو دستش میگه که فردوس بکشن بعد انیس به فردوس میگ میخان بکشنت بعد پلیسا میفمن 

فردوس نمیمیره بعد دارو دسته پری سیما که میخان فردوس بکشن دستگیر میشه یکیشون قبل دستگیر شدن به پری سیما زنگ میزنه میگ لو رفتیم

بعد پری سیما میفمه انیس گفته میخاد انیسو بکشه

بعد بابای پری سیما که انیس میشه خواهرش 

از پشت یه تیر میزنه دخترشو میکشه و اخرشم فردوس ازدواج میکنه و خوش خرم باهم همشون زندگی میکننن وتمامممممممممممم

چقدر این فیلم تکراریه

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋