2777
2789
عنوان

این زندگی منه

83 بازدید | 9 پست

خواهش میکنم باشین تا آخرش

من ی دخترم و پایم رو نمیگم مدرسه ایم و دانش آموز فرزانگان ۱ شهرمون رک میگم درسم واقعا عالیه و در سطح کشور هم جزو رتبات برترم المپیاد زیست میخونم و کمپبل رو تموم کردم ولی الان کم کم دارم از این المپیاد نا امید میشم نمیدونم

من عاشق درس خوندنم دختر قوی هستم و عاشق مستقل شدن و اینکه درآمد خیلی خوبی داشته باشم تا هم به خونوادم کمک کنم و کلا واسه زندگیم خیلی تلاش میکنم

از خونواده ای با سطح مالی خوب نیستم و کتاب هام هم از راه بورسیه قلم چی ک واسم کمک هزینه میریزن تهیه میکنم 

ی دختر با قیافه معمولیم و 

کلا ازتون مشورت میخوام چیکار کنم افرادی که سنشون خیلی خیلی از من بیشتره و تجربیاتشون به مراتب بیشتر چیکار کنم؟ هررر توصیه ای دارید بگید لطفا🙏 

جدیدا خیال پردازی میکنم ولی دارم کنترلش میکنم تا حدودی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر من اشتباهاتی که خودم انجام دادم رو میگم که شما انجام ندی 

اول اینکه ناامید نشو تا آخر آخر تلاش کن و بجنگ حتی اگر فکر میکنی تلاشات بیهوده هست وسط راه جا نزن و تا تهش برو 

هفته ای یک بار ی نیم روز استراحت کن جایی برو فیلمی ببین با دوستی صحبت کن تا ذهنت آزاد بشه 

روزی یک ربع تو خونه ورزش کن 

تغذیه و خوابت سعی کن به موقع باشه 

و تمام سرمایه گذاریت رو روی المپیاد نکن به نظرم اگر احتمال خیلی بالای قبولی نمیدی چون اگر قبول نشی از کنکور هم میمونی 

و ی نکته مهم اینکه از پیشرفت های کوچیک راضی باش و از تلاش های کم هم ناامید نشو 

چند وقت یکبار از طریق آزمون و اینا خودتو ارزیابی کن ببین راه و روش درس خوندنت درست هست یا نه 

ی مطلب رو که نمی‌فهمی برو یوتیوب و جاهای مختلف فیلم آموزشی ببین .بیشتر سوال و تست حل کن و از طریق سوال و تست دوره کن .دوره کردن خیلی خیلی مهمه دوره کن تا جایی که میتونی 

اگر دیدی کند پیش میزی علت کند بودن رو پیدا کن 

تو مطالعه با وسواس نخون به جاش بیشتر دوره کن 

از رتبه های برتر مشاوره بگیر 

و تا آخر آخر آخر هر جور شده با چنگ و دندون ادامه بده وسط راه جا نزن و به کم هم راضی باش .سعی کن بهتر بشی اما تفکر صفر و صدی نداشته باش 

برای خانواده های معمولی که پولدار نیستن در دسترس اذیت راه همین درس خوندنه.از درس خوندن کوتاه نیا 

خیال‌بافی تا داشتی انجام میدادی شروع کن به نوشتن و سعی کن تایم خیال پردازی رو به مرور کم کنی 

نااامید هرگز نشو امیدوار باش 

استارتر من اشتباهاتی که خودم انجام دادم رو میگم که شما انجام ندی اول اینکه ناامید نشو تا آخر آخر تلا ...

خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتین و نوشتین و ممنون بابت انگیزه هاتون

بی نهایت متشکرم عزیز دلم هستید 💕