2777
2789
عنوان

نیومده ب جاریم حسودیم میشه

148 بازدید | 4 پست

من3سال ازدواج کردم یسال بعد ازدواجم برادرشوهر16سالمو فرستادن پیشم ک درس بخونه(خونه باباش روستاس)حالا اگ خوب بود هیچی ،بشدت بی نظم هر روز یچیز جدید میبینم ازش.الانم خوابیده بو جوراباش خفم کرده(خونم ۵۰متره یه اتاق بیشتر ندارم)شوهرم ۳بار بخاطر کارای برادرشوهرم کتکم زده.یبار جوراباشو میپوشیده بعد بمن میگفت تو بی نظمی نمیدونی جورابامو کجا میذاری.یبار حرف تو خونمو برد بیرون ب شوهرم گفتم هم منو کتک زد هم اونو(چشمم تا دو هفته قرمز بود) اون یکی برادرشوهرم هنوز نامزدم نکرده از شوهرمم کوچیکتره اونقدر عاقاه میگ دلم نمیخاد نامزدم سختی بکشه باید حتما ماشین و خونه بخرم اینجام نمیام میبرمش پیش خونه باباش(من مستاجرم)بخدا بهش حسودیم میشه.خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه دلیلی داره انکار با یه مرد مطلقه ازدواج کردی که بچه هم داره 

اینجور که گفتی الان باید برادرشوهرت ۱۸سالش باشه امسال که کنکور داد میره دانشگاه ،اگه رفت یه شهر دیگه که هیچی صبر کن این چند ماهو

اگه نرفت با پدرمادرت در میون بذار اونا با شوهرت حرف بزنن البته مردی که دست بزن داره رو باید طلاق گرفت ازش متنفرم از اینا که میگن باید بسوزی و بسازی ولی معلومه تو شرایط طلاق نداری که این چتد سال موندی،ولی نذار بفهمه که نمیتونی طلاق بگیری یه ترسی بنداز به جونش از طلاق و مهریه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋