2777
2789

با سلام دوستان عزیزم،میخواستم ببینم چندسالگی بردین و چجوری انجام دادن؟؟

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!
یه ماه پیش بردمش؛ ۳ سالشه. با دستگاه بینایی سنجی چشماشو نیگا کرد. گفت ضعیفه و ببرش پیش چشم پزشک.

چیکار کردین؟؟؟درست بود؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماه پیش بردمش؛ ۳ سالشه. با دستگاه بینایی سنجی چشماشو نیگا کرد. گفت ضعیفه و ببرش پیش چشم پزشک.

جدی

کجا باید ببریم همین مراکز غربالگری؟

دختر منم این ماه سه سالش میشه

رنگا رو هنوز تشخیص نمیده

ولی کلا متوجه میشم چمش تیزه

نمیدونم چرا رنگا رو متوجه نمیشه

چیکار کردین؟؟؟درست بود؟؟

نوبت چشم پزشکیش دو هفته دیگه ست؛ 

دیگه ببینم دکتر چی میگه.

حتما بچه رو ببر بینایی سنجی با دستگاه نیگا کنه چون تشخیص جهتای حرف E که نشون بچه ها میدن واسشون سخته و معمولا دقیق نیست.

جدی کجا باید ببریم همین مراکز غربالگری؟ دختر منم این ماه سه سالش میشه رنگا رو هنوز تشخیص نمیده و ...

شاید درست یاد نگرفته ولی خب میگن سه سالگی باید ببرینش

جدی کجا باید ببریم همین مراکز غربالگری؟ دختر منم این ماه سه سالش میشه رنگا رو هنوز تشخیص نمیده و ...

پسر منم زیاد تو تفکیک رنگا خوب نیست و لشتباه میگه.

ولی خب واقعا چشماش تیزه و چیزای ریزم خوب میبینه و شکایتی نداره واسه همین خیلی تعجب کردم گفت ممکنه چشماش ضعیف باشه.

مراکز غربالگری شهر ما مهد کودکا بودن که فقط جهتای حرف E رو میپرسیدن از بچه ها.

خودم بردمش بینایی سنجی که با دستگاه دقیق بررسی شه.

ویزیتشم دو تومن بود.

نوبت چشم پزشکیش دو هفته دیگه ست؛  دیگه ببینم دکتر چی میگه. حتما بچه رو ببر بینایی سنجی با دست ...

انشاالله که چیزی نیست منم سه سالگی بردمش ولی با روش E انجام دادن،حتما باید ببرمش

پسر منم زیاد تو تفکیک رنگا خوب نیست و لشتباه میگه. ولی خب واقعا چشماش تیزه و چیزای ریزم خوب میبینه ...

عجب

منم شک کردم

بچه بود زیاد به در و دیوار میخورد من حس کردم شاید انحراف داره. بردم با دستگاه .گفتن مشکلی نیست.البته زیاد وقت نزاشتن چون بچه همکاری نمیکرد

اما الان که رنگا رو نمیگه باز شک دارم

باید دوباره ببرم

بچه شما رنگ آبی هم که تابلو هست رو نمیگه؟

مال من نمیگه

عجب منم شک کردم بچه بود زیاد به در و دیوار میخورد من حس کردم شاید انحراف داره. بردم با دستگاه .گفت ...

والا الان که دوباره ازش پرسیدم هیچی بلد نیست😔😔

پسر باهوشیه ولی هر کاری میکنم نمیدونم چرا رنگا رو یاد نمیگیره.

وای استرس گرفتم دوباره

والا الان که دوباره ازش پرسیدم هیچی بلد نیست😔😔 پسر باهوشیه ولی هر کاری میکنم نمیدونم چرا رنگا رو ...

حالا لگو خانه سازی ها بزار خودت چندتا قرمز یا آبی جدا کن بعد بگو همه این رنگیها رو جدا کنیم.

ببین اینطوری انجام میده.تشخیص میده؟