2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ سقط کردی دیر اقدامم کنی باعث میشه باردارشدن سخت تا حدی ناممکن هم بشه

بمحضی ک خوب شدی فوری اقدام کن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

6تا8ماه

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

من ناخواسته دو هفته بعد باردار شدم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

عزیزم ب خودت و بدنت استراحت بده اصلا هم استرس نداشته باش من عروس داییم بعد سقط سریع باردار شد متاسفانه چون بدنش ضعیف بود دخترشم خیلی خیلی ضعیفه همش دکتر و بیمارستانه خیلیم لاغره عجله نکن برا بارداری دوباره

حداقل ۶ ماه صبر کن تا بدنت جون بگیره

چخبره ۶ ماه

خیلیا هستن ماه بعد فورا باردار شدن

زنی ک سقط میکنه شرایط بدنش باادم عادی فرق داره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اگ سقط کردی دیر اقدامم کنی باعث میشه باردارشدن سخت تا حدی ناممکن هم بشهبمحضی ک خوب شدی فوری اقدام کن

نه عزیزم

بدنش آماده نیست

ضعیف شده. بره دکتر حتما همینو بهش میگه. چندتا پریود باید بگذره

بدنشو تقویت کنه

هرچی دیر تر بهتره من چون سنم بالا بود خیلی تلاش کردمبعد سقط اما نشد کلیم امپول و عکس رنگی الان میگم ای کاش صبر میکردم اگر هم میشدم باز سقط میشد ۶ ماه بعد باردار شدم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

این تشکیل نشدن قلب چقدربده منم دوتاسقط به همین علت داشتم.اگه میخوای دفعه ی بعدباخیال راحت بارداربشی وسالم باشه بروتحت نظردکترزنان خوب اول همچیت چک بشه بعددوباره باردارشو

چخبره ۶ ماهخیلیا هستن ماه بعد فورا باردار شدنزنی ک سقط میکنه شرایط بدنش باادم عادی فرق داره

بدنش ضعیف شده خب عجله برای چیه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز