2777
2789

خیلی جاها خانواده یه چیزی می‌دونه که مخالفت می‌کنه داداشم به زور و اجبار رفت یه زن مطلقه گرفت در حالیکه خودش مزدوج نشده بود رفت گرفت بدون اینکه تحقیق کنه دربارش بعدها فهمیدیم طرف خودش و خانوادش معتادن از شوهر سابقش هم بچه داشته ولش کرده بعد از داداشمم بچه دار شد بچه رو ول کرد انداخت گردن منو خانوادم به داداشم خیانت کرد رفت💔👐🏻

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جاها خانواده یه چیزی می‌دونه که مخالفت می‌کنه داداشم به زور و اجبار رفت یه زن مطلقه گرفت در حال ...

خانواده من حتی فرصت آشنایی نمیدن بعد مخالفت کنن میگن ما نمیشناسیم نمیزاریم

خانواده من حتی فرصت آشنایی نمیدن بعد مخالفت کنن میگن ما نمیشناسیم نمیزاریم

اینجوری خیلی‌ بده واقعاً حق داری 

باید فرصت آشنایی بدن 

داداش من که با طرف سه سال تو رابطه بودن

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

گفتم ارزش نداشت یه آدم شکاک بد دل .دست بزن .وغیره البته ۱۷ ساله خودم کردم که لعنت بر خودم باد

واقعا ارزششو نداشته قبلش چقدر نسبت به هم شناخت پیدا کرده بودید؟

اینجوری خیلی‌ بده واقعاً حق داری باید فرصت آشنایی بدن داداش من که با طرف سه سال تو رابطه بودن

منم یکساله تو رابطم ولی حداقل بزارن آشنا بشن باهاشون اگه چیز بد دیون ازشون بعد مخالفت کنن با این کاراشون دارن گند میزنن ب زندگی من

هیچی دوستی بعد ازدواج

وای اشتباه کردید واقعا من یکساله تو رابطم ولی پیش مشاور هم رفتیم ازمون تست شخصیت و چن تا سوالو مشاوره و اینا داد گفت شناختتون از هم کامله مشکلی نیس