2777
2789
عنوان

باردارم

91 بازدید | 15 پست

بارداری دوم هستش دو روزه که فهمیدیم 

شوهرم خیلی شوکه 

من خودم میخواستم اونم میخواست ولی فکر نمی‌کرد بشه الان همش میگه من که بخانواده خودم نمیگم باید به یکی از خواهر برادرام بگم اونا مامانم رو آماده کنم 

گفتم مگه اونا روزی بچه رو میدن خیلی ناراحت شدم از این حرکتش 

هرچند این پیشبینی رو میکردم به خاطر شخصیت وسواسی خودشو خانوادش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه آزمایش دادی عزیزم؟!

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

وا😐مگه مامانش میخواد زایمان کنه یا بچه نگه داره که آمادش کنن ینی چی اصن

من به همسرم گفتم همینو که بچه آوردن من واقعا ربطی به کسی نداره گف نه دیگه وقتی در آینده بخوای زحمتی به کسی بدی 

جالبه که مادرشون اصلا نمیتونن بچه رو نگه دارن که بخواد نگران اینم باشه😕

حتماا خودمم نظرم همینه تا سه چهار ماه نگم

افرین نگو

باسن لقشون که نمیخوان. شما با ارامش باش اصلا اهمیت نده بهشون

چون اگه زود بگی انقدر انرژی منفی میدن و چرت و پرت میگن که جیزی از بچه خدایی نکرده نمیمونه

بله آزمایش دادم

من روز موعدمه چهار تا بیبی مختلف زدم همه مثبت شدن به نظرت برم آزمایش یا بزارم چند روز دیگه؟!

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خب ملومه شوهرت همچینم موافق نبوده دوباره باردار بشی

موافق بوده ولی نه الان چند سال دیگه کلا شخصیت وسواسی دارن همه کاراشون باید رو روال باشه 

بیشتر از ناراحتی خانوادش ناراحته می‌دونه اونا خوشحال نمیشن🙄

من روز موعدمه چهار تا بیبی مختلف زدم همه مثبت شدن به نظرت برم آزمایش یا بزارم چند روز دیگه؟!

نه حتما برین آزمایش منم دو تا بیبی زدم سریع مثبت شد تا ظهر آزمایش دادم که مثبت بود

افرین نگوباسن لقشون که نمیخوان. شما با ارامش باش اصلا اهمیت نده بهشونچون اگه زود بگی انقدر انرژی منف ...

بله منم همین فکرو میکنم تا سه ماه تا بچه جاش سفت بشه🤗

بیخیال دورت بگردم 

مبارکت باشه حرف بقیه تو بارداری اصلا برات مهم نباشه خودتو بزن به اون راه 😄😄 منم سر بارداری سومم که الان باشه کلی اطرافیان دعوام کردن من که اصلا برام مهم نبود انگار اینا می‌خوان بچه هامو بزرگ کنن🚶🏻‍♀️والا