2777
2789
عنوان

خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 20 پست
سیاهی و روز چهلم درمیارن.بیان خونت حداقل .نرو بگو حال روحیم خوب نیست

فکرکن من با این حال روحیم ،با اون بی احترامی که کردن پاشم برم ،با همشون روبوسی کنم،انگار من بی رگم ،شوهرم متوجه نمیشه که هی بر میزنه به جونم

اولا اگر قصد داشتن سیاهی رو در بیارن باید می آمدن مراسم چهلم و تو رو با سلام و صلوات همراهی میکردن خ ...

اره عزیزم‌گل گفتی،اینا فقط به فکر خودشونن،دیشب به شوهرم گفتم،که اینا میخوان سیاهی منو دربیارن فقط به نفع خودشونه چون دخترش زایمان داره نمیخواد جلو دامادش سرشکسته نشه ما نمیریم،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه ما با خانواده شوهرمن دورن ۱۰ تا ۱۲ ساعت فاصله داریم و مادر شوهرم زمین گیره  اونا برای مراسم پدر بزرگ من نیامدن ( اون زمان ما عقد کرده بودیم ) تو این ۱۶ سال من برای هیچ مراسم ختم و فوتی که دارن نه حضوری میرم نه تماس میگیرم

از قدیم گفتن با هر دست بدی با همون دست میگیری

با اینکه ما با خانواده شوهرمن دورن ۱۰ تا ۱۲ ساعت فاصله داریم و مادر شوهرم زمین گیره اونا برای مراسم ...

اره عزیزم درست میگی،منم همین کارا رو سرشون میارم