2777
2789
عنوان

خانواده همسر

144 بازدید | 20 پست

سلام خانوما،لطفا منو راهنمایی میکنید.پدر من به زحمت خدا ۲ اسفند رفت،بعد خانواده شوهر من،برا خاک سپاری نیومدن هیچکدوم،نیومدن خونه مادرم بهش تسلیت بگن، یعنی من انقدر احساس ببکسی کردم تو مجلس،فقط سوم پدرم دوتا از خواهرشوهرام اومدن بقران ۵ دیقه نشستن رفتن،بعد چهلم پدرم که هیچکدوم نیومدن،حالا چهارشنبه همه خونه مادرشوهرم دعوتن،به منم گفتن بیا،انگار میخوان سیاهی منو دربیارن،منم به شوهرم گفتم اصلا نمیاد،شما بودید چیکار میکردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه انقدر سرد هستن؟ 

کلا رفتارشون همینه؟ 

معمولا باهمچین نسبتی معمولا همون روز اول که خبر رو میشنون میرن،  خاکسپاری میرن، ختم حداقل نیم ساعت میشینن. 

چهلم هم سرخاک میرن و مجلس باشه هم درست حسابی میرن. 

بعدشم مشکی رو میرن تو خونه طرف درمیارن نه اینکه بگن بیا خونه مون. 😑🫤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

روح پدرنازنینت شاد باشه_یادم میادمامانم فوت کرد روز خاکسپاریش پدرشوهرم فقط به زنش میگفته بگوجیغ نزنه توجمع بعدشم رفتن که دیگه زنگ بزنن ازسیاهی وبقیه چیزادراوردنم که پیشکش_من جای شمابودم نمیرفتم تابفهمن ناراحتی ازکارشون بعدشم سیاهی رومیره خونه طرف درمیارن اونم بعدچهلم

خدا رحمتشون کنه 🙏به همسرت  بگو حال و حوصله مهمونی ندارم ، سیاهی هم دستشون درد نکنه زمانش گذشته و درآوردیم  

خیلی اصرار کرد بگو‌ مادرم دلش گرفته من میرم پیشش تو هم برو مهمونی خانواده ات 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

همیشه انقدر سرد هستن؟ کلا رفتارشون همینه؟ معمولا باهمچین نسبتی معمولا همون روز اول که خبر رو میشنون ...

میدونی من خیلی باهاشون خوب بودم ،شاید از سادگی من سو استفاده کردن،گفتن شاید من هیچی حالیم نیس،از من خیلی توقع داشتن ،۱۰ ساله که عروسشونم انقدر که من به این احترام گذاشتم که خدا میدونه 

برام سواله واکنش همسرت چی بود؟

خب خیلی ناراحت شد از دستشون،بهشونم گفت ،گفت یکدومتون نیومدید،هرکدومشون به دلیلی اوردن ،بزرگه گفت پام درد میکرد،دومی گفت بچم تب کرده بود ،برادرشوهرم که هیچی

روح پدرنازنینت شاد باشه_یادم میادمامانم فوت کرد روز خاکسپاریش پدرشوهرم فقط به زنش میگفته بگوجیغ نزنه ...

. ممنون گلم،خدا مادرتو بیامرزه،ببین خیلی سخته فکرکن خواهر بزرگم همه خانواده شوهرش دورش بودن،من بیکس داشتم به خال خودم گریه میکردم یطرف غم پدر ،یطرف بی احترامی خوانواده شوهر 😔😔

اولا اگر قصد داشتن سیاهی رو در بیارن باید می آمدن مراسم چهلم و تو رو با سلام و صلوات همراهی میکردن خونت و تو خونت سیاه و از تنت در می آوردن یا نهایت تو خونه پدرت بعد مراسم سیاه و در می آوردن

الان هم فقط میخوان منت سر شما بزارن که آره ما سیاه از تنت در اوردیم وگر نه اگر منظورشون احترام گذاشتن بود باید بیان خونت